Omul de afaceri Georgică Cornu, implicat într-un accident rutier. În aceeaşi zi, fostul partener de afaceri al lui Cornu s-a răsturnat cu maşina Poliţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
BMW-ul condus de Georgică Cornu în momentul impactului FOTO Tion
BMW-ul condus de Georgică Cornu în momentul impactului FOTO Tion

Fostul „rege al asfaltului” din Banat, omul de afaceri Georgică Cornu a fost implicat într-un accident rutier care se putea finaliza tragic. BMW-ul lui Cornu s-a ciocnit cu un Opel care venea din contrasens şi i-a ieşit în faţă lui Georgică Cornu.

Impact violent între BMW-ul condus de omul de afaceri Georgică Cornu şi un Opel care venea din sens opus şi i-a ieşit în faţă fostului „rege al asfaltului”. Accidentul a avut loc, vineri 13 mai, în apropierea localităţii Remetea Mare, pe drumul naţional 6. „Mergeam până la Herneacova.  Pur şi simplu mi-a ieşit în faţă. Am tras cât am putut dreapta”, a declarat Georgică Cornu. Omul de afaceri a scăpat nevătămat, iar celălalt şofer implicat în accidentul rutier a scăpat cu răni uşoare. „Cred că l-a orbit soarele. Altă explicaţie nu am pentru că nu era în depăşire”, a mai declarat Cornu.  

Tot vineri, dar în prima parte a zilei, fostul partener de afaceri al lui Cornu, Lucian Caraiman a fost implicat într-un accident rutier similar. Chemat pentru audieri la DIICOT Mehedinţi, Caraiman a fost luat cu o maşină a Poliţiei, iar în apropiere de Caransebeş în faţa maşinii cu care era transportat Caraiman a ieşit un alt autoturism. Şoferul din maşina Poliţiei a tras de volan, iar autoturismul s-a răsturnat, Caraiman şi un poliţist fiind răniţi uşor. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite