Noul cinematograf din Timişoara oferă o experienţă pentru toate cele cinci simţuri: scaune high-tech şi efecte speciale, vânt, ceaţă, fulger, mirosuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cinematograful de la Shopping City Timişoara se deschide vineri
Cinematograful de la Shopping City Timişoara se deschide vineri

Cel mai mare multiplex  din afara Capitalei, cu 14 săli dotate cu cele mai noi tehnologii 3D, precum şi conceptele revoluţionare IMAX şi 4DX, se deschide astăzi în noul mall Shopping City Timişoara.

Unul dintre principalele puncte de atracţie al noului mall din Timişoara va fi cinematograful dezvoltat de Cinema City. Multiplex-ul cuprinde în total 14 săli digitale performante, cu o capacitate sporită, dintre care o sală dotată cu tehnologia 4DX. 

4DX este una dintre cele mai importante inovaţii din istoria cinematografiei, oferind o experienţă pentru toate cele 5 simţuri. Noua sală dedicată acestei tehnologii va include scaune hi-tech mobile şi efecte speciale sincronizate cu acţiunea de pe ecran, precum vânt, ceaţă, fulgere, baloane de săpun, ploaie şi mirosuri, atât pentru filme în format 2D, cât şi 3D. 


Şi experienţa IMAX va fi deosebită.  IMAX are cel mai mare ecran din acest moment. Se întinde de la un perete la altul şi de la podea la tavan. Dar IMAX nu este doar un ecran mare cu un sunet puternic – absolut totul, de la filmul în sine la tehnologia cinematografului, a fost creat special ca să transpună spectatorii cu totul în interiorul filmului!
 

Cu o capacitate totală de 2.531 de locuri şi o suprafaţă de 4.000 mp, noul cinematograf Cinema City este cel mai mare multiplex din afara Capitalei.


Preţurile biletelor pentru filmele proiectate în sălile dotate cu cele mai revoluţionare tehnologii pornesc de la 19 lei, dar pot ajunge şi la 31 de lei pentru cei care vor să se reelaxeze la un film după ora 17.00.

Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din România, parte din Cineworld Group, al doilea mare operator de cinematografe din Europa. Multiplexul de la Shopping City Timişoara este doua locaţie din Timişoara (după cea din Iulius Mall) şi cel de-al 23-lea multiplex al companiei în România.
 

Prima săptămână la Cinema City din Shopping City Timişoara aduce adrenalina şi emoţia a 17 filme, dintre care patru avanpremiere şi trei premiere, care rulează simultan în cinematograf.

Avanpremiere
 

“The Huntsman Winter's War – Războinicul Vânător şi Crăiasa Zăpezii”.
 

Un război între surorile regine rivale Ravenna (Charlize Theron) şi Freya (Emily Blunt) se porneşte după ce aceasta din urmă suferă o trădare care îi frânge sufletul. Freya începe să antreneze o armată de copii care vor deveni războinici cu inimi împietrite, singura regulă impusă lor fiind să nu se îndrăgostească niciodată. Eric şi Sara, doi războinici ai armatei invincibile menite să o protejeze pe Freya, încearcă să îşi ascundă dragostea interzisă în timp ce luptă împotriva reginei malefice, Ravenna. Filmul este disponibil şi în format 4DX 3D.

“Mr. Right – Mr. Right. Un iubit...mortal”

Martha (Anna Kendrick) se îndrăgosteşte de tipul "perfect", Francis (Sam Rockwell), care se întâmplă să aibă un defect… fatal: el este un asasin profesionist care îi ucide pe cei care îi dau comenzile de lichidare.

“Risen – Misterul înălţării”

În anul 33 d.Hr., Clavius, un tribun militar roman, şi Lucius, ajutorul său, primesc misiunea de a afla unde a dispărut trupul lui Iisus din mormânt, după răstignire.

“Sheep & Wolves – Un lup printre oi”

Într-un tărâm magic îndepărtat, pe o pajişte liniştită, o turmă de oi ducea un trăi fără griji, până când o haită de lupi se instalează în apropiere. Pentru a-şi demonstra abilităţile de conducător şi responsabilitatea, tânărul Grey, succesorul haitei, încearcă să găsească o cale să aducă pacea în ţinut, şi apelează la trucurile magice ale unei vrăjitoare neîndemânatice, transformându-se, din greşeală, în berbec. 

Premiere

“The Jungle Book – Cartea Junglei”
 

Din 15 aprilie, celebra colecţie de povestiri a lui Rudyard Kipling e lansată în format 3D (subtitrat şi dublat), IMAX 3D (subtitrat) şi 4DX 3D (subtitrat şi dublat). Îl regăseşti pe Mowgli în junglă, crescut de lupoaica Raksha, devenind prieten la cataramă cu simpaticul urs Baloo, dar şi cu precauta panteră neagră Bagheera, până când prezenţa sa în junglă nu mai e văzută cu ochi buni şi este nevoit să plece în căutarea familiei sale.

“The Boss – Şefa”


Michelle Darnell (Melissa McCarthy), un titan al industriei, este trimisă la închisoare pentru ilegalităţi. Cand iese din închisoare este gata să îşi refacă reputaţia, nerăbdătoare să redevină şefă, şi pune astfel bazele unui imperiu al brioşelor.

“Criminal” 


Amintirile şi abilităţile unui agent CIA decedat, Bill Pope (Ryan Reynolds), sunt implantate unui puşcăriaş imprevizibil şi periculos, Jericho Stewart (Kevin Costner), în încercarea disperată de a termina o misiune incompletă. 

Filme de acţiune/aventură


“Batman v Superman: Dawn of Justice –  Batman vs. Superman: Zorii dreptăţii”


Din teama că acţiunile lui Superman (Henry Cavill) rămân nesupravegheate, Batman (Ben Affleck), puternicul şi formidabilul apărător al Gotham-ului, îl provoacă pe salvatorul adorat al Metropolis-ului. În vreme ce duelul modern e în desfăşurare, un nou pericol global se profilează, ameninţând întreaga omenire. 

„The Divergent Series: Allegiant – Seria Divergent: Allegiant”
 

Seria „Divergent” continuă cu povestea lui Tris şi Four. Aceştia se văd nevoiţi, împreună cu Christina, Peter, Tori şi Caleb, să evadeze dincolo de zidurile care înconjoară oraşul Chicago. Îşi abandonează pentru prima dată prietenii şi familia şi se expun unor riscuri inimaginabile, pentru a descoperi în cele din urmă adevărul şocant al lumii din jurul lor.

“Gods of Egypt – Zeii Egiptului”


Muritorul Bek se aliază cu zeul Horus împotriva lui Set, zeul nemilos al întunericului, cel care a uzurpat tronul Egiptului şi a transformat imperiul, odată paşnic şi prosper, în haos şi conflict.

“London Has Fallen – Cod roşu la Londra”


Aflându-se în Londra pentru funeraliile primului-ministru britanic care a murit în circumstanţe misterioase, Mike Banning descoperă un complot menit să ucidă toţi liderii statelor din lumea occidentală şi să arunce în aer fiecare simbol al capitalei Marii Britanii.

Comedie


“Eddie the Eagle – Eddie Vulturul”
 

Filmul este inspirat din povestea lui Eddie Edwards, un săritor cu schiurile britanic, care a fermecat lumea la Olimpiada de Iarnă din 1988. Cu ajutorul unui antrenor rebel şi carismatic (Hugh Jackman), Eddie a cucerit inimile fanilor din întreaga lume cu prestaţia sa improbabilă şi istorică.

“My Big Fat Greek Wedding 2 – Nuntă a la grec 2”


Un secret al familiei Portokalos aduce personajele îndrăgite din nou împreună. Odată descoperit, secretul va reuni întregul clan pentru o nouă nuntă, mult mai mare şi mai... grecească.

Dramă/Thriller


“10 Cloverfield Lane – Strada Cloverfield 10”

După ce este implicată într-un accident de maşină, Michelle se trezeşte în subsolul casei lui Howard (John Goodman), care pretinde că i-a salvat viaţa dintr-un atac cu arme chimice care ar fi distrus totul afară, şi că singurii alţi supravieţuitori sunt el şi Emmett (John Gallagher Jr.).

Filme pentru copii


“Zootropolis”

În metropola modernă a mamiferelor din Zootropolis, ofiţerul începător Judy Hopkins, primul iepuraş din echipa de poliţie, se asociază cu vulpoiul viclean pe care îl urmărea şi lucrează împreună pentru a demasca o conspiraţie, descoperind astfel că duşmanii pot deveni cei mai buni prieteni.

“Kung Fu Panda 3”


Continuând aventurile legendare, Po se confruntă cu două ameninţări epice, dar diferite: una supranaturală şi cealaltă mai aproape de casă. Astfel, el se vede nevoit să antreneze un sat întreg de urşi panda neîndemânatici şi caraghioşi pentru a-i transforma în cea mai puternică trupă Kung Fu Panda.

“Barbie: Spy Squad – Barbie în echipa spioanelor”
 

Barbie, împreună cu prietenele sale, Teresa şi Renee, se transformă din gimnaste care se antrenau intensiv în spioane sub acoperire. Fetele atrag atenţia unei agenţii secrete şi sunt recrutate pentru a porni pe urmele unui hoţ de bijuterii care nu a putut fi prins până acum. Cu ajutorul unor gadgeturi high-tech, a deghizărilor elegante şi a animalelor de companie-roboţi, fetele îşi pun minţile ascuţite la contribuţie pentru a rezolva misiunea imposibilă.

Citiţi şi:


FOTO S-a deschis cel de-al doilea mall din Timişoara. Shopping City a costat aproape 100 de milioane de euro

Timişorenii vor putea schia în noul mall care se va deschide în câteva zile. Pârtie indoor, în premieră naţională

FOTO A fost inaugurat primul hipermarket Carrefour din Timişoara: Se vor valorifica legumele şi frunctele din judeţul Timiş

VIDEO Mall-ul de 100 de milioane de euro, care se construieşte în Calea Şagului, văzut din dronă

FOTO Noul mall din Timişoara creşte pe zi ce trece. Cât mai au de aşteptat iubitorii de shopping până la inaugurare

FOTO Sud-africanii de la NEPI aduc în Timişoara cel mai mare multiplex Cinema City din afara Capitalei

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite