Nicolae Robu, primarul Timişoarei, întrebare pentru Tăriceanu: “Nu vă daţi seama ce imagine de primitivism va avea România în ochii lumii civilizate?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Robu
Nicolae Robu

Nicolae Robu, vicepreşedinte PNL la nivel naţonal, a ţiniut să răspundă la demersul lui Călin Popescu-Tăriceanu, de suspendare a preşedintelui României.

Primarul Timişoarei a adersat câteva întrebări lui Călin Popescu-Tăriceanu, după ce fostul liberal acesta a demarat proiectul de suspendare al lui Traian Băsescu, în perioada alegerilor, chiar la finalul mandatului preşedintelui.

“Proiectul domnului Călin Popescu-Tăriceanu - agreat, desigur, de şefii săi din PSD: Victor Ponta, Ilie Sârbu etc.-, de nouă suspendare a Preşedintelui României Traian Băsescu, de data aceasta printr-un referendum organizat simultan cu turul 1 al alegerilor prezidenţiale este un demers de un ridicol  greu de depăşit. Dar, mult mai grav decât atât, el este, în acelaşi timp, unul de o parşivenie rară, menit, ca şi amnistiile fiscale, ca şi "ordonanţa", ca atâtea altele, să altereze alegerile prezidenţiale în favoarea lui Victor Ponta”, a declarat Robu.

Vicepreşedintele PNL îi bate obrazul lui Tăriceanu spunându-i că o astfel de “ispravă” va aduce asupra României o nouă imagine de privitimism în lumea civilizată.

“Ştiţi foarte bine, domnul Tăriceanu, că cetăţenii acestei ţări nu trebuie să-şi voteze Preşedintele, la 25 de ani de la Revoluţie, în funcţie de cum se poziţionează el faţă de Preşedintele aflat la sfârşit de mandat, indiferent cum s-ar numi el! Ei trebuie să aleagă în funcţie de calităţile intrinseci ale candidaţilor, de viziunea, obiectivele şi proiectele lor. De ce bruiaţi o astfel de alegere? Chiar nu vă daţi seama ce imagine de primitivism va avea România în ochii lumii civilizate, după o asemenea nouă "ispravă"? Nu vă apasă, nici un pic, faptul că aţi stat, totuşi, pe-acelaşi scaun pe care-au stat Brătienii, I.G. Duca şi ceilalţi liberali iluştri, domnule Călin Popescu-Tăriceanu?”, întereabă Nicolae Robu.
 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite