Neamţul Ionelaş Cârpaci ar putea face puşcărie în Germania şi apoi poate fi expulzat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Naşul” mafiei imobilioare ţigăneşti din Timişoara, Ionel Sandner, alias Ionelaş Cârpaci, riscă până la 20 de ani de închisoare pentru faptele de care este acuzat, cea mai gravă fiind înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave. Fiind cetăţean german, Ionelaş Cârpaci are posibilitatea să execute pedeapsa în Germania.

"Băiat deştept" din domeniul energiei, arestat în dosarul mafiei imobiliare
CLICK AICI pentru a vedea cum se folosea Kelemen de relatiile la notari in tepele cu terenuri

Cea mai mare anchetă făcută împotriva mafiei imobiliare s-a finalizat cu trimiterea în judecată a 10 persoane. Cele mai grave acuzaţii i se aduc lui Ionelaş Cârpaci. Potrivit procurorilor, Ionelaş a fost cel care a iniţiat toate falsurile, iar mai târziu şi-a folosit pionii pentru a introduce terenurile în circuitul civil. Pentru faptele sale Ionelaş riscă până la 20 de ani de închisoare.

„Mica reformă” la mâna lotului Ionelaş


Chiar dacă este un dosar foarte complex, cu multe persoane implicate, procesul mafiei imobiliare poate să se încheie rapid prin „mica reformă” din justiţie. Ionelaş şi celelalte persoane implicate au şansa să recunoască faptele în instanţă şi să scape cu o pedeapsă mai mică, după un proces scurt. După o sentinţă definitivă, Ionelaş Cârpaci, cetăţean german, are posibilitatea să ceară executarea pedepsei în Germania, lucru de care baştanul chiar s-a interesat.

Cum poate fi expulzat Ionelaş


Ţinerea lui Ionelaş Cârpaci în arest preventiv arată că baştanul este un real pericol social. Cetăţenia germană a lui Ionelaş se poate întoarce împotriva lui. După executarea pedepsei, autorităţile române pot cere expulzarea sa, având interzis să mai intre în România.

Mai citeşte:

Mafia imobiliară ţigănească a fost „păcălită" cu 269.000 de euro de Biserica Penticostală

Victimele terorii imobiliare ţigăneşti


Mafia ţigănească a semănat teroare imobiliară ca în Evul Mediu în capitala Banatului


Baştanii milionari care au fugit de arestare au înşelat un pensionar cu 77.000 de euro


SRI a ascultat convorbirile telefonice ale mafiei imobiliare ţigăneşti

Romii cercetaţi pentru pentru zeci de fapte penale în Germania au înmuiat inima unei judecătoare


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite