Mergi la film şi iei şi cina preparată de un chef italian. Noul concept VIP All Inclusive, la Cinema City din Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cinema VIP este accesibil şi la Timişoara FOTO Cinema City
Cinema VIP este accesibil şi la Timişoara FOTO Cinema City

Cinema City lansează conceptul VIP Cinema All Inclusive la Iulius Town Timişoara, în premieră în afara Bucureştiului, care adaugă vizionării o cină delicioasă.

Cel mai nou şi atractiv concept din cinematografia mondială este acum accesibil la Timişoara, în premieră în afara Bucureştiului. Multiplexul din cadrul Iulius Town oferă 12 săli, în care cinefilii au parte de spectacole şi experienţe inedite, iar piesa de rezistenţă o reprezintă cele trei săli VIP, cu o capacitate de 61 locuri fiecare. Este un concept avangardist, care îmbină experienţele gourmet cu spectacolul cinematografic, spun cei de la Cinema City. 

Pe lângă confort, sălile fiind dotate cu celebrele fotolii din piele, computerizate pentru ajustare personalizată a spătarului şi suportului pentru picioare, filmele premieră şi tehnologiile ultramoderne, spectatorii sunt răsfăţaţi cu un meniu cu preparate culinare apetisante, ce poartă semnătura unui chef italian, Andrea Di Gangi, care a lucrat în restaurant cu două stele Michelin.  

„A fost absolut impresionantă primirea entuziastă a publicului din Timişoara a sălilor de cinema VIP, cu multe spectacole sold-out din prima zi de când am redeschis, în mai. Adevărul este că le rezişti greu celebrelor fotolii Lazy Boys, în care ajungi să te întinzi aproape ca într-un pat, popcornului şi nachos-ului nelimitat. Acum că am deschis şi bucătăria, experienţa VIP Ultra All Inclusive asigură reţeta gourmet pentru o seară perfectă, ce îmbină relaxarea de lounge cu spectacolul cinematografic premium şi cu o cină delicioasă pregătită de un chef. Un next level în ceea ce priveşte show-ul cinematografic, dar şi un plus de entertainment adus în viaţa timişorenilor”, a declarat Ioana Ionescu, manager marketing la Cinema City România. 

Cinema VIP

De la startere, salate şi bufet cald, cu paste, pui şi alte delicii, până la pizza şi desert, toate se regăsesc în meniul VIP. Evident, nu lipsesc băuturile, nici nachos şi deliciosul popcorn.  

„Cu toţii avem nevoie de răsfăţ şi de noi valenţe care să ne îmbogăţească timpul, poate acum mai mult decât oricând, iar conceptele care ne scot din rutină şi ne aduc împreună sunt o doză de optimism. Suntem convinşi că pachetul spectacol şi gourmet, adus la Timişoara în premieră după Bucureşti, va fi pe placul publicului din întreaga regiune”, a spus Oana Diaconescu, de la Grupul Iulius. 

Cinema VIP

Un film la VIP Cinema All Inclusive costă de la 74 de lei în sus.  

Vă mai recomandăm:

FOTO Premieră la multiplexul din Timişoara. Nachos şi popcorn nelimitate pe toată durata filmului, totul la preţul unui singur bilet de cinema

FOTO Cinema City a redeschis cinematografele. Funcţionează la o capacitate de 50 la sută, iar masca la film este obligatorie

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite