Marian Cozma nu a fost uitat la Veszprem: trei ani de la moartea handbalistului VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jucătorii echipei MKB Veszprem au aprins lumânări în memoria lui Marian Cozma
Jucătorii echipei MKB Veszprem au aprins lumânări în memoria lui Marian Cozma

Suporterterii echipei MKB Veszprem, jucătorii, conducătorii, dar și primarul orașului s-au întâlnit la statuia lui Marian Cozma, aflat în fața sălii Veszprem Arena, pentru a aprinde o lumânare.

Au trecut trei ani de când handbalistul Marian Cozma a nu se mai află printre noi. Foștii săi coechipieri de la MKB Veszprem, alături de primarul Porga Gyula, cât și președintele clubului maghiar, Hunyadfalvi Akos, alături de președintele ligii suporterilor, Remport Csaba, s-au adunat astăzi la statui lui Marian Cozma, ridicată în fața sălii Veszprem Arena.


Trei ani de la moartea lui Marian Cozma

Jucătorii și-au amint de Cozma și au stat la statuie aproape două ore, apoi s-au îmbarcat în autocar și au plecat în localitatea Tatabanya unde vor susține un meci de campionat.

Suporterii echipei MKB Veszprem și-au adus și ei omagiul pentru Marian Cozma încă de sâmbătă, după disputarea meciului dintre echipa lor și Csurgo.



Cei care l-au cunoscut și l-au iubit pe handbalistul român sunt invitați să lase un mesaj pe pegina memorială de internet: www.mariancozma.com.

Trei ani de la moartea lui Marian Cozma
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite