Mai marii bucătarilor se bat în specialități la Timișoara. În acest sfârșit de săptămână, timișorenii sunt invitați să deguste bucatele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preparate tradiționale românești, un concurs, dulciuri și bucate irezistibile. Gurmanzii timișoreni sunt așteptați în acest sfârșit de săptămână la cel mai delicios concurs din Banat - Marea cupă în preparate tradiționale.

Timișorenii amatori de senzații gastronomice speciale sunt așteptați în acest sfârșit de săptămână în Parcul Rozelor, la un eveniment pe cât de distractiv, pe atât de delicios.

Papricaş din prepeliţă şi ciocârlie la Festivalul Vânătorilor. Vezi cum se găteşte specialitatea sârbească îngropată în jar!

Cei mai renumiți bucătari și cofetari vor găti pentru public, dar și pentru juriu, într-o „bătaie" gustoasă pentru Cupa Banatului la tradiții și obiceiuri culinare din Banat. Competiția va lua startul în acestă sâmbătă, începând cu ora 10, urmând ca după două ore, preparatele să fie expuse iar după-amiaza, bucătarii și cofetarii să fie premiați. Nici duminică, preparatele delicioase nu vor sta departe de Parcul Rozelor din Timișoara. Începând cu ora 11 se va da startul unui concurs de gătit după proba „Coșului Secret", urmând ca în cursul aceleiași zile, participanții să fie și premiați.

Cea mai mare porţie de fasole cu ciolan din lume. 100 de bucătari se pregătesc trei zile pentru a intra în Cartea Recordurilor GALERIE FOTO

Și pentru că bucatele alese nu alunecă fără voie bună, membrii Ansamblului Folcloric „Timișul" anunță să îi încânte pe spectatori cu o performanță originală, autentic bănățeană.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite