Lucian Mîndruţă lansează la Timişoara cartea despre fenomenul Facebook de la alegerile prezidenţiale din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian Mîndruţă este vedetă pe Facebook
Lucian Mîndruţă este vedetă pe Facebook

Lucian Mîndruţă lansează la Timişoara “Share!”, prima carte despre fenomenul Facebook din noiembrie 2014, care a condus la o mobilizare la vot exemplară, nemaîntâlnită din 1990 şi până în prezent.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 14 februarie, în  Librăria Cărtureşti  din Iulius Mall, cu începere de la ora 17.00.


Prima parte a cărţii, scrisă în urma experienţelor trăite de autor în contextul campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale din 2014, este o culegere de statusuri de pe Facebook, însoţite de comentarii şi de o analiză a motivelor care au condus la viralizarea anumitor mesaje electorale, a clipurilor video, şi nu în ultimul rând a cauzei românilor plecaţi din ţară. 


Cu un reach însumând peste un milion de view-uri şi sute de mii de români care i-au citit sau urmărit postările, Lucian Mîndruţă a fost una dintre cele mai active şi vizibile persoane publice, neafiliate politic, în perioada octombrie-noiembrie 2014, pe platforma Facebook. 


Partea a doua din “Share!” cuprinde eseuri şi articole pe teme diverse – de la sfaturi adresate tinerilor, la hobby-uri, religie, şcoală, perioada comunistă, copilărie, sport, media şi multe altele.


“Share!”, al cărei subtitlu este „Cum am învăţat din social media să-i iubesc din nou pe români”, a apărut la Editura Herg Benet, în colecţia Radical din 9.
 

Drepturile de autor în urma vânzării cărţii vor fi donate integral pentru publicarea unui tânăr scriitor, care va fi ales în urma unui concurs special de manuscrise.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite