Cele mai tari glume cu Elena Udrea. Cum e văzută reţinerea anului de amatorii de virale de pe internet

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aşteptată la Penitenciarul Târgşor. FOTO Academia de Ursărie
Aşteptată la Penitenciarul Târgşor. FOTO Academia de Ursărie

Internetul românesc nu putea să se lipsească de spectacolul DNA. Amatorii de glume şi meme-uri pe Facebook au fost imediat atraşi de povestea reţinerii Elenei Udrea, iar rezultatul e unul viral. "Adevărul" a adunat cele mai tari glume legate de activitatea ei de la discursul în Parlament, degetul dus la nas şi până la reţinere.

Internetul românesc se mişcă în timp real. Creatorii de conţinut cu imaginaţie, fie că fac parte din nişte publicaţii specializate pe glume, fie că sunt amatori în căutare hohote de râs, au „atacat“ imediat subiectul Elena Udrea. 

Meme-urile (imagini oarecum amuzante însoţite de un text) au devenit deja virale, iar un DJ de la un post de radio a făcut mai multe piese în care Elena Udrea este personaj principal, alături de Laura Codruţa Kovesi sau Dorin Cocoş.

Dacă ne luăm după glumele apărute în ultimele zile, la Penitenciarul Târgşor a fost deja întins covorul roşu pentru o Elena Udrea emoţionată. Totodată, Louis Vuitton a pregătit o ediţie specială de cătuşe pentru preşedinta PMP.

Glumeţii de pe Facebook nu l-au ocolit nici pe Mazăre sau pe Traian Băsescu. Meme-urile care fac referire la ei au avut succes. 

Publicaţii precum kmkz.ro sau timesnewroman.ro, celebre pentru umorul inteligent pe care-l practică, au portretizat-o pe Elena Udrea cu cătuşe de pluş sau într-o celulă dotată cu o cabină de probă. Nici Adrian Năstase nu a scăpat neatins. Celebrul lui fular Burberry pe care l-a purtat în seara în care a încercat să se împuşte stă acum la gâtul Elenei Udrea.

Semnul cu degetul la nara dreaptă, care aduce a cele făcute de mai-marii mafiei, a fost şi el exploatat. Fie că este vorba despre forbalistul Adrian Mutu, Sile Cămătaru sau un presupus unchi al Elenei Udrea de la Nana.

DJ-ul prahovean Adrian Blaj a pus pe note câteva piese celebre şi a schimbat versurile în aşa fel încât să o promoveze pe Elena Udrea. 

PARODIE Nuti, umbli cu corupţii

PARODIE Nu plange, Leana

Vă mai recomandăm:

VIDEO Anonimii care au inventat din greşeală viralele româneşti pe internet. Cele mai tari poveşti, de la „Şasă cai frumoşi“ la „Perversă ca pe Târgu Ocna“

Ziua Izabellei. Teoria specialiştilor: „Efectul fluture” a făcut din gafa copilei din Constanţa viralul românesc terminat cu o petrecere cu 160.000 de musafiri

FOTO Ziua Izabellei. Întrebarea disperată a fetei din Constanţa care s-a ales cu 145.000 de musafiri la ziua ei: „Mamă, şi dacă vin toţi la noi acasă?”

VIDEO Toată povestea „Ziua Izabellei“. Cum a devenit virală pe internet gafa unei copile din Constanţa care s-a trezit cu 90.000 de musafiri la petrecere

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite