Locatarii unui bloc din Timişoara au folosit un colet cu "bombă" pe post de piedică la uşă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alertă maximă, în această noapte, pe Calea Şagului din Timişoara din cauza unei alarme cu bombă. Un locatar i-a anunţat pe oamenii legii că de o săptămână, în faţa uşii de la intrarea în bloc, există un colect suspect. Inconştienţi, oamenii au folosit coletul pe post de piedică la uşă. Administratoarea blocului găsită vinovată de către vecini pentru... neglijenţă în serviciu.

La ora 1 noaptea, mai multe echipaje de poliţie au fost alertate de coletul suspect. Nu se ştie cine anume a dat anunţul la 112, însă persoana de la telefon s-a prezentat drept un locatar al imobilului în faţa căruia a fost găsit coletul. Cercetările oamenilor legii au arătat că "bomba" a apărut în zonă în urmă cu o săptămână, dar locatarii nu şi-au făcut probleme, folosind coletul pe post de piedică la uşa de la intrarea în imobil.

În câteva minute de la apel, întregul Bulevard Liviu Rebreanu a fost împânzit de oameni ai legii. După ce au studiat zona şi i-au luat la întrebări pe locatari, oamenii legii au deschis coletul. Surpriză: înăutru era o piatră!

Poliţiştii s-au retras liniştiţi, în timp ce locatarii s-au întors la somn. Cât despre colet, vor fi nevoiţi să facă rost de o nouă piedică la uşă, pentru că piatra a ajuns în evidenţele Inspectoratului de Poliţie Timiş.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite