Liliana Oneţ, prefectul de Timiş, externată din spital. Recuperarea va fi lungă după dubla fractură suferită la schi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prefectul de Timiş pe pârtia de schi FOTO Facebook/Liliana Oneţ
Prefectul de Timiş pe pârtia de schi FOTO Facebook/Liliana Oneţ

Liliana Oneţ s-a accidentat, în 22 ianurie, pe pârtia de schi din staţiunea Muntele Mic din judeţul Caraş-Severin. Medicii i-au pus diagnosticul de dublă fractură de tibie şi peroneu.

Liliana Oneţ a fost externată de la spitalul Spitalul Judeţean din Timişoara - Clinica de Ortopedie, acolo unde a fost internată în 22 ianuarie, după ce a suferit un accident pe pârtia de schi de la Muntele Mic. Prefectul de Timiş a anunţat vestea pe Facebook. Susţine că se simte bine, doar că va urma o lungă perioadă de recuperare. 

„Medicii mi-au pus diagnosticul de dublă fractură de tibie şi peroneu. În acest moment, mă simt mult mai bine, dar recuperarea va fi de lungă durată. Indiferent de greutăţi, trebuie să merg mai departe şi să lupt, pentru ca, în timp, să revin la viaţa mea activă, la ritmul alert cu care i-am obişnuit pe prietenii, colegii şi colaboratorii mei şi, de ce nu, poate peste 2 ani să pot să revin la pasiunea mea şi să reîncep să schiez.  

Vreau să mulţumesc medicilor care s-au ocupat de mine şi în special dlui profesor Jenel Pătraşcu şi echipei lui, dar şi personalului medical - asistente şi infirmiere, care au fost alături de mine în toată această perioadă.  

Mulţumesc şi pentru sutele de mesaje şi telefoane pe care le-am primit de la o mulţime de oameni care au vrut să mă ajute, într-un fel sau altul.  

În perioada următoare, sănătatea şi recuperarea mea sunt pe primul loc. Mulţumesc tuturor pentru susţinere şi gândurile bune transmise”, a transmis Lilia Oneţ. 
 

Vă mai recomandăm:

Prefectul de Timiş, Liliana Oneţ, a suferit o dublă fractură de tibie şi peroneu pe pârtia de schi de la Muntele Mic

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite