Inima frântă şi frica de doctor, cauzele a două sinucideri ce au şocat Timişoara FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sinuciderile revin în atenţia opiniei publice. Dovadă stau dramele provocate de doi tineri din Timişoara, care şi-au pus capăt zilelor fără vreun semn care să le trădeze intenţiile. Ambii aveau o viaţă aparent bună.

Potop de lacrimi pentru doi tineri din Timişoara, care la câteva zile distanţă, şi-au şocat familiile după ce au hotărât să se sinucidă. Silviu Cizmaş avea 23 de ani şi un viitor strălucit. Cei care l-au cunoscut pe Silviu spun că era un romantic incurabil. Poliţiştii care anchetează sinuciderea spun că băiatul a intrat în depresie după ce a fost părăsit de iubita sa.

Click aici pentru o GALERIE FOTO cu Silviu.

Prietenii au postat pe site-ul www.comemorare.ro poze cu Silviu, tânărul care s-a sinucis

Tânărul a fost găsit mort în vila pe care părinţii o construiau pentru el în Dumbrăviţa. În ultima perioadă băiatul a fost tot mai închis în el şi a comunicat tot mai puţin cu părinţii. În weekend nu a mai apărut acasă, iar tatăl său s-a gândit să meargă până la Dumbrăviţa să vadă dacă nu cumva este acolo. A rămas îngrozit în momentul în care şi-a găsit copilul spânzurat de o grindă.

S-a spânzurat la 23 de ani, dezamăgit din dragoste, în vila pe care i-a construit-o tatăl lui

EXCLUSIV Povestea gemenilor despărţiţi de o sinucidere şocantă din iubire

Vineri după-amiază, un alt tânăr din Timişoara, în vârstă de 22 de ani, a băut o sticlă de spirt medicinal, şi-a sunat mama ca să îşi ceară scuze pentru suferinţa ce urma să o provoace şi s-a aruncat în canalul Bega. Se pare că tânărul, care nu avea probleme financiare, de amor sau cu studiile, suferea în ultima perioadă de insomnii. A refuzat să meargă la un doctor, motivând familiei că nu este nebun. El a sfârşit înecat în canalul Bega, iar familia nu poate să găsească vreun răspuns plauzibil pentru moartea lui.

Mama tânărului sinucigaş este în stare de şoc

Sinucidere şocantă la Timişoara: un tânăr de 22 de ani s-a aruncat în Bega după ce a băut spirt medicinal FOTO

"În ultima perioadă există tot mai multe probleme de comunicare între părinţi şi copii. Nu putem da vina pe diferenţa dintre generaţii, pentru că această problematică nu este nouă şi nu au existat atâtea drame până acum. Problema porneşte de la faptul că o serie de părinţi mizează pe puterea financiară şi consideră că existenţa unei sume de bani poate asigura fericirea familiei. Banii nu vor compensa niciodată o inimă frântă sau anxietatea faţă de doctor", explică psihologul Diana Mayer.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite