Grav accident de muncă. Doi muncitori, prinşi sub pământul surpat în şanţul la care lucrau UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii au intervenit pentru salvarea muncitorilor FOTO ISU Timiş
Pompierii au intervenit pentru salvarea muncitorilor FOTO ISU Timiş

Doi muncitori care lucrau la o canalizare, lângă Timişoara, au fost surprinşi sub un mal de pământ care s-a surpat peste ei.

UPDATE: ISU anunţă că şi muncitorul aflat în stop cardio-respirator a fost resuscitat şi va fi transportat la spital. 

UPDATE: Pompierii au reuşit să îl extragă şi pe cel de-al doilea muncitor. Acesta era conştient. Potrivit pressalert.ro, un martor ocular povesteşte că era unul pe escavator şi unul în groapă. Cel care era jos a rămas cu piciorul prins în nisip, cel de pe utilaj a coborât să-l ajute, acela fiind momentul când întreg malul de pământ s-a surpat peste ei.

Ştirea iniţială

Alerta a fost dată în jurul orei 19.40, când pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru degajarea a două persoane surprinse de o surpare de pământ, între localităţile Rudicica şi Urseni.

„La faţa locului s-au deplasat de urgenţă 2 autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare, camion cu containerul multirisc, 2 ofiţeri şi 20 de subofiţeri”, care a anunţat că  „a fost extrasă o persoană, care se află în stop cardio-respirator şi se efectuază manevre pentru resuscitare şi pentru extragerea celei de a doua victime”.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite