Grav accident de circulaţie pe un drum naţional din Timiş. Un bărbat a murit, iar trei copii şi mama lor sunt răniţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ISU a intervenit la locul accidentului cu două autospeciale FOTO ISU Timiş
ISU a intervenit la locul accidentului cu două autospeciale FOTO ISU Timiş

Un bărbat a murit, iar trei copii, printre care unul de patru luni, au fost răniţi în urma unui incident petrecut vineri pe drumul naţional 68 A, în judeţul Timiş.

UPDATE: Din primele cercetări reiese că accidentul a fost produs din cauza bărbatului decedat, care a intrat în depăşirea unui TIR, într-o curbă, fără să îşi ia toate măsurile de siguranţă.  

Accidentul a avut loc în localitatea Coşeviţa, pe unul dintre cele mai periculoase tronsoane de drum naţional din Timiş. Potrivit ISU Timiş, în accident au fost implicate două autoturisme şi un TIR. În urma impactului, un bărbat a murit, iar trei copii şi mama lor sunt răniţi. „Dintre cele cinci victime, trei sunt copii, care au  răni, dar sunt conştienţi şi cooperanţi. Toate victimele au fost transportate la Unităţi de Primiri Urgenţe din Timişoara”, au transmis reprezentanţii ISU Timiş.

Circulaţia pe DN 68 A, o porţiune de drum foarte importantă deoarece asigură accesul la autostrada A 1, este blocată pe ambele sensuri, anunţă centrul Info Trafic al Poliţiei Române. 

Vom reveni cu detalii

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite