Grădina Zoologică din Timişoara, un loc unde animalele sunt protejate de oamenii necivilizaţi. „De fapt, unde e ZOO? Înăuntru, sau afară?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Orza, fostul viceprimar al Timişoarei, a rămas cu un gust amar după ce a vizitat, alături de fiica sa, Grădina Zoologică.

Consilierul local Adrian Orza a rămas cu un gust amar după ce în week-end şi-a dus fiica într-o vizită la Grădina Zoologică din Timişoara.

Lume multă, părinţi tineri, copii. Am rămas surprins de atitudinea unor părinţi care aruncau cu fructe în urşi, pentru a distra copiii! Unii chiar se străduiau să le arunce direct în bot fructele, lovind bietele animale în cap”, a povestit Orza.

Fostul viceprimar al Timişoarei a amintt de celebrul caz în care un părinte a omorât o lebăda neagră, dar şi de alte obişnuinţe ale vizitatorilor. 
 

Cu ani în urmă, un astfel de <tată> a omorât o lebădă neagră, cu o piatră. Chipsuri, biscuiţi aruncaţi peste tot, maşini parcate pe două locuri deodată, scaune cu reclame la bere lângă locul de joacă pentru cei mici. Am stat şi m-am întrebat prinvind şi aşa tristele animale de după zăbrelele din gardul de protecţie, oare pe cine protejeaza ele? Pe oameni? Sau poate ar trebui să fie invers? Şi până la urmă, care sunt animalele? Şi de fapt unde e ZOO? Înauntru, sau afară?”, s-a întrebat Orza.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite