Galop de sănătate pentru ASU Poli, la Ianova: cinci goluri pentru Marchiş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

ASU Poli a câştigat în ultimul meci din tur cu 6-0 pe tarlaua de la Ianova, împotriva celor de la Meget Remetea Mare. Peste 300 de suporetri alb-violeţi i-au încurajat pe jucătorii lui Antonio Foale

Fenomenul Poli a ajuns şi la Ianova. Localnicii din satul de lângă Remerea Mare, nu au mai pomenit o atmosferă de mare meci pe terenul lor. Sătenii, obişnuiţi cu câţiva „gură spartă”, care fac scandal de după gard la meciurile de acasă, au putut vedea la treaba deja faimoasa gelerie „Viola”, care săptămâna trecută a făcut înconjurul lumii cu showul pirotehnic de la meciul cu Nădrag.

De această dată, peste 300 de timişoreni au încojurat tarlaua de la Ianova, pentru meciul dintre ASU Poli şi Meget Remetea Mare. A fost un galop de sănătate pentru echipa lui Antonio Foale, care a câştigat lejer cu 6-0, chiar şi fără veteranul Iosif Rotariu. Vedeta meciului a fost Marchis, care a marcat numai puţin de cinci goluri în poarta sătenilor, un gol rămânând şi pentru Popoviciu.

ASU Poli termină turul ligii secunde pe locul secund, la cinci punte în spatele celor de la Racoviţa. Dacă vor promovarea, alb-violeţii trebuie să se gândească, în această iarnă, la o strategie de a transfera jucători noi.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite