GALERIE FOTO Lucrări inaugurate, dar nu şi finisate. În ce stadiu sunt Parcul Copiilor şi parcarea subterană

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copii se bucură de parc, chiar dacă nu este gata încă
Copii se bucură de parc, chiar dacă nu este gata încă

Parcul Copiilor şi parcarea din Piaţa 700 din Timişoara au fost inaugurate în campania electorală, însă ambele obiective mai au nevoie de lucrări majore pentru a fi declarate "gata".

Acum mai bine de o lună, în timpul campaniei electorale, fostul primar Gheorghe Ciuhandu a tăiat panglica parcării pe trei nivele din Business Center 700, însă lucrările sunt departe de a fi finalizate. De deschiderea oficială a Parcului Copiilor au profitat toţi concurenţii din campania electorală, însă şi acolo mai sunt încă zone care trebuiesc amenajate.

Click pe poze pentru o GALERIE FOTO din Parcul Copiilor!

Parcul Copiilor din Timişoara

Parcul Copiilor este închis în fiecare luni, pentru lucrările de întreţinere şi, dacă cei mari mai observă zonele nefinisate şi lipsa unor aparate de joacă, cei mici se bucură de locul dedicat lor. „În Parcul Copiilor sunt planificate deja încă două lucrări, vor fi amenajate alte două zone. Una pentru copii mici, cu leagăne şi alte obiecte asemănătoare, şi una pentru toate vârstele, cu aparate de fitness. Planurile există, însă lucrările nu au fost încă contractate, pentru că trebuie aprobate de noua conducere", a declarat Lăcrămioara Condea, purtător de cuvânt la Primăria Timişoara. „Schimbarea de gardă" în instituţia care conduce oraşul va avea loc mâine.

Parcare deschisă pe jumătate

Faptul că parcarea din Piaţa 700, dintre sediul Finanţelor şi sediul Aquatim, este plină pe cele două nivele deschise, cel de la suprafaţă şi primul nivel subteran, arată cât de mare nevoie este de asemenea locuri în zona centrală. „Ne dorim să terminăm lucrările cât mai repede, pentru că fiecare zi întârziere înseamnă bani pierduţi, şi este vorba până la urmă de o investiţie privată. Suntem puţin descoperiţi la capitolul supraveghere video, nu am primit încă oferte de care să fim mulţumiţi. În plus, aşteptăm să fie terminate şi lucrările la străzile din jur, pentru că trebuie să fie respectate anumite norme de siguranţă, Doamne fereşte să se întâmple ceva, trebuie să ai căile de acces complet funcţionale", a spus Liviu Barbu, şeful Administraţiei Domeniului Public Timişoara.

Click pe poze pentru o GALERIE FOTO din parcare!

Timişoara, parcarea din Piaţa 700

„În următoarele zile vom deschide şi nivelul al doilea subteran, chiar dacă mai sunt lucrări de finisare. Oamenii firmei din Cluj care instalează barierele şi sistemul de taxare sunt acum aici, iar în curând angajaţii noştri vor merge în Ardeal pentru instructaj. Până la 1 iulie parcarea va fi gratuită, iar apoi va fi percepută o taxă în media celor existente deja în oraş. Vor aproximativ 500 de locuri de parcare iar noaptea, de exemplu, parcarea va costa un leu pe oră", a explicat directorul ADP.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite