Fugea de lege şi şi-a pierdut viaţa. Un algerian de 19 ani a murit, căzut din TIR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhiva
Foto: Arhiva

Neşansă pentru un tânăr algerian care se afla în ilegalitate în Timişoara. S-a urcat împreună cu trei prieteni într-un TIR, fără să ştie şoferul, după care a murit lângă benzinăria din Calea Aradului, căzut şi lovit la cap. Oprit la Arad, conducătorul TIR-ului habar nu avea de incident.

Un tânăr algerian a fost găsit mort în aceasta dimineaţă, în jurul sensului giratoriu de pe Calea Aradului din Timişoara. Acesta şi-a pierdut viaţa după ce a căzut din TIR, fără să închidă bine uşa. Rafid Ruai, de 19 ani, s-a urcat clandestin, împreună cu încă trei prieteni de ai lui într-un TIR care pleca înspre Germania.

Primarul uneia din cele mai bogate comune din Timiş, demis din funcţie după o condamnare definitivă

Având actele de şedere în România expirate, tinerii s-au ascuns în partea din spatele vehiculului, fără să ştie şoferul şi au consumat alcool, sperând să poată ieşi din ţară. După ce şoferul a oprit însă în dreptul unei benzinării, tinerii nu au închis uşa bine iar Ruai a căzut, lovindu-se la cap. Acesta a fost găsit fără suflare în această dimineaţă. Oprit la Arad, şoferul TIR-ului susţinea că nu ştie nimic despre prezenţa bărbaţilor în vehiculul pe care îl transporta.

HOŢIE DE TIMIŞOARA: Robinetele unei fântâni publice au fost furate

„Cei trei bărbaţi care l-au însoţit pe Rafis Ruai au fost la spital să întrebe de acesta, însă nimeni nu raportase vreun rănit în zonă. Când au dat de poliţişti, au încercat să fugă, de frica statutului lor ilegal în ţară. Poliţiştii au reuşit însă să îi prindă şi să îi interogheze. Ancheta continuă", a dclarat Andreea Cinteză, purtător de cuvânt al IPJ Timiş.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite