FOTO Un nou „drum spre iad“ pregătit de inaugurare la Timişoara. Cum arată noua intersecţie marcată de municipalitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ironizată pentru marcajele din intersecţia de la Pasajul Jiul, care au ajuns inclusiv în tabloidul britanic „The Sun“, Primăria Timişoara se pregăteşte să repete istoria. Intersecţia de la Popa Şapcă, ultimul pasaj reabilitat de primărie, a fost marcată la fel ca aceea de la Jiul.

Imaginile cu o intersecţie din Timişoara au făcut înconjurul lumii. Se întâmpla în toamna anului trecut, imediat după inaugurarea Pasajului Jiul, extins de la două la cinci benzi. O imagine cu marcajele din intersecţie a devenit subiect de băşcălie în toată ţara, iar tabloidul britanic The Sun a publicat fotografia cu titlul ironic „The Road To Hell” (n.r. Drumul spre iad).

Primăria Timişoara este pe punctual de a repeta istoria. Intersecţia străzilor Popa Şapcă şi Demetriade, modernizată în cadrul proiectului de extindere a pasajului Popa Şapcă şi a străzii cu acelaşi nume, a fost împânzită de marcaje, după modelul de la Jiul. „Nu ştiu câţi dintre dumneavoastră aţi fost acolo din postura de conducători auto să vedeţi că e cu totul şi cu totul alta perspectiva conducătorului auto faţă de ceea ce se vede dintr-o dronă. Conducătorul auto chiar e ajutat. Noi analizăm toate aspectele şi facem intervenţii spre îmbunătăţire. Analizăm să vedem dacă se justifică toate acele trasee”, declara primarul Nicolae Robu, în toamnă, după viralizarea imaginilor de la pasajul Jiul. Cu privire la marcajele de la Popa Şapcă, primarul va oferi explicaţii cu ocazia inaugurării lucrării, programate pentru marţi 29 mai.


Intersecţia străzilor Popa Şapcă şi Demetriade, pregătită de inaugurare FOTO tion.ro

Intersecţie Popa Şapcă FOTO tion.ro
TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite