FOTO Un banner de la intrarea în Timişoara invită oamenii la referendum în anul 2019

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Banner pro-referendum pentru anul 2019 FOTO Ş.Both
Banner pro-referendum pentru anul 2019 FOTO Ş.Both

Panoul pro-referendum de la limita localităţilor Timişoara şi Dumbrăviţa îi invită pe oameni la urne în 6-7 octombrie 2019.

Zilele acestea, toate localităţile din ţară au fost împânzite de afişe şi bannere care invită cetăţenii la referendumul programat în 6 şi 7 octombrie, pentru definirea familiei în Constituţia României.

În această săptămână a apărut un panou sub formă de cub la intrarea în Timişoara, pe terenul comunei periurbane Dumbrăviţa. „Sunt cetăţean responsabil şi merg la referendum”, este mesajul afişat pe fiecare latură. Până aici nu sunt probleme.

La o privire mai atentă, se poate însă observa o greşeală mare. Pe panou apare scris 6-7 octombrie 2019. Şi nu o dată, ci de două ori. 


„Am fost sesizat şi eu prin telefon de acest banner care cheama oamenii la vot în 2019. Panoul se află pe o proprietate privată. Voi vorbi cu cei de la poliţia locală, să vedem cine a pus acest mesaj. Eventual să le spunem că au o greşeală. Mai mult noi nu avem ce face”, a declarat Arpad Miklos, viceprimarul comunei Dumbrăviţa.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite