FOTO: Timişorenii au savurat soarele de duminică, în Parcul Central, pe muzică de fanfară. Vezi poze cu militarii şi atmosfera de lângă Monumentul Ostaşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Natura înflorită, căldura soarelui şi o după-masă liberă - au fost principalele atracţii care au scos timişorenii din casă, la sfârşit de săptămână. Cei care au trecut pe lângă Monumentul Ostaşilor din Parcul Central s-au putut delecta pe ritmuri de fanfară, alături de Membrii Muzicii Militare a Garnizoanei din Timişoara.

Brigada 18 Infanterie "Banat" a scos timişorenii la aer liber, pentru un  concert de muzică militară. Membrii Muzicii Militare a Garnizoanei Timişoara au încântat timişorenii, în Parcul Central, duminică după-amiază.

image

Click pe poze pentru a vedea IMAGINI CU FANFARA!

În mijlocul unui parc plin de omagii şi a primăverii care şi-a intrat în drepturi, orchestra a mulţumit chiar şi cele mai rafinate gusturi ale iubitorilor de muzică - de la muzică clasică, jazz, rock,  blues, swing, muzică uşoară şi până la  pop sau muzică de film, prin care speră să vă încânte inimile. 

image

Click pe poze pentru a vedea IMAGINI CU FANFARA!

Concertele celor de la fanfară promit să devină o tradiţie în oraşul de pe malul Begăi. Concertele de muzică militară, în aer liber, din  Parcul Central, lângă Monumentul Ostaşului Român, au loc în prima şi a treia duminică a fiecărei luni. Sesiunea de concerte se desfăşoară în perioada mai-octombrie 2011. 

Filarmonica Banatul a făcut instrucție cu Scorpionii Galbeni

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite