FOTO Se construieşte una dintre cele mai înalte parcări supraetajate din România. Va avea nouă etaje şi peste 700 de locuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După parcarea supaetajată de la Iulius Mall, inaugurată în luna aprilie, în scurt timp urmează să fie dată în folosinţă şi parcarea zgârie-nori de la Isho.

GALERIE FOTO

Lucrările la cea mai înaltă parcare din Timişoara au început la începutul acestui an, iar constructorii au ajuns deja la nivelul al şaptelea, din cele nouă câte vor fi la final. Parcarea va deservi clădirea de birouri din proiectul multifuncţional ISHO, dar va putea fi folosită şi de şoferii care au nevoie să acceseze zona centrală a oraşului. 

Parcarea va avea o capacitate de peste 700 de locuri. 

La ritmul în care se construieşte, este posibil ca parcarea să fie inaugurată până la sfârşitul acestui an. 

image


 

În cadrul proiectului ISHO a fost dată deja în folosinţă clădirea de birouri şi în acest moment se lucrează la primele blocuri de apartamente. Blocurile vor avea şi parcări subterane pentru aproximativ 1300 de maşini.

image

Organizarea parcajului în cartierul ISHO, în subteranul clădirilor de locuinţe şi în parcarea supraetajată, este gândită pentru a putea crea o zonă rezidenţială complet pietonală la nivelul solului. Spaţiul rezultat este utilizat pentru amenajarea unui parc generos, pentru piste de biciclete şi pentru crearea unui frumos parcurs pietonal care va fi animat de magazine, restaurante şi cafenele. 

image

În prezent, Mulberry Development dezvoltă ISHO, un proiect major în Timişoara. La final celor trei etape de dezvoltare, ISHO va forma un cartier nou cu peste 1.000 de apartamente, 50.000 metri pătraţi de birouri de nouă generaţie, 2.000 de locuri de parcare, spaţii verzi de peste 7.500 metri pătraţi, locuri de joacă, after-school, supermarket, un centru medical, farmacie, bănci şi alte funcţiuni comerciale complementare. Zona pietonală a ansamblului va oferi restaurante, cafenele, terase şi alte spaţii de socializare şi relaxare.
 

image

Mulberry Development este o companie premiată, specializată în dezvoltarea proiectelor imobiliare, fondată de antreprenorul Ovidiu Şandor. Compania este cunoscută pentru realizarea a două proiecte majore în cele mai importante oraşe secundare din România: City Business Centre, Timişoara şi The Office, Cluj-Napoca. 

image

Parcarea de la Openville a fost inaugurată în aprilie

Prima parcare supraetajată din Timişoara va deservi Iulius Mall şi ansamblul Openville. Parcarea este configurată cu demisol, parter şi patru etaje, punând la dispoziţia şoferilor 910 locuri, aproximativ 150 de locuri pe fiecare nivel. 

Parcarea ultramodernă este dotată cu lifturi, tehnologii performante de acces, semnalizare şi detecţie. 

La intrarea în parcare, cu două panouri electronice vor afişa numărul de locuri libere disponibile în interior. Fiecare nivel este vopsit într-o anumită culoare.

Citeşte mai mult:
 

FOTO Cum arată cea mai spectaculoasă parcare din vestul României. Are şase nivele şi a costat peste 12 milioane de euro

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite