FOTO Poliţia locală a demolat colibele insalubre din zona Buziaşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma unei acţiuni de amploare, poliţiştii locali şi cei de la Secţia 2 au curăţat terenul un teren viran pe mai multe persoane şi-au ridicat colibe

Poliţiştii locali împreună cu poliţiştii de la Secţia 2 au acţionat, în această dimineaţă, pe str. Cerna, în zona Buziaşului, de unde au existat numeroase sesizări că mai multe persoane şi-au refăcut colibele, care au mai fost demolate şi în alte rânduri.

Persoanele care locuiesc acolo se ocupă cu cotrobăitul prin tomberoane, astfel că şi zona respectivă a devenit o veritabilă groapă de gunoi.

“Au fost depistate, identificate şi verificate un număr de 13 persoane adulte şi cinci minori. Adulţii au fost sancţionaţi pentru ocuparea domeniului public prin ridicarea de adăposturi improvizate şi abandonare de deşeuri. Cei în cauză au domiciliile în localităţi precum Sânnicolaul Mare, Seceani, Comloşu Mic, Jimbolia, Socol – Caraş Severin sau în judeţul Cluj”, a declarat Dana Seracin, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Timişoara.

Oamenii au îndrumaţi spre localităţile de domiciliu, iar reprezentanţii Direcţiei de Mediu şi ai societăţii de salubrizare Retim au curăţat zona, demolând colibele improvizate.

 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite