FOTO Picturi celebre, reproduse de studenţii de la Arte pe ouă gigant

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Picturi celebre pe ouă
Picturi celebre pe ouă

Opere de artă după picturi celebre ale lui Vincent van Gogh, Paul Cézanne, Edvard Munch şi Giorgio de Chirico aduc la mall un spectacol de culoare.

GALERIE FOTO
În apropierea Sărbătorilor Pascale, Iulius Mall din Timişoara a organizat o competiţie inedită de pictură pe ouă gigant. Patru echipe formate din studenţi de la secţia Pictură a Facultăţii de Arte şi Design a Universităţii de Vest Timişoara şi-au lăsat îndemânarea şi spiritul creativ să facă spectacol.

Tinerii, sub coordonarea lectorului universitar Cristina Daju, au decorat patru ouă gigant, pornind de la tema „picturi celebre”. Astfel, au fost realizate interpretări artistice după tablourile „O noapte înstelată” a lui Vincent van Gogh, „Strigătul” lui Edvard Munch, „Mont Sainte-Victoire” semnat de Paul Cézanne şi „Hector şi Andromaca” de Giorgio de Chirico.

Studenţii au lucrat timp de trei zile pentru a definitiva lucrările, iar creaţiile pot fi admirate până pe 30 aprilie, în zona Intersport.

Câştigătoarea concursului de pictură a fost Echipa Vincent van Gogh, desemnată prin vot, pe Facebook-ul Iulius Mall. Cei trei membri ai echipei au fost premiaţi cu vouchere cadou care pot fi valorificate în Iulius Mall. 

Ouă de paşti
Ouă de paşti
Ouă de paşti
Ouă de paşti
TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite