FOTO Nicu Covaci, în bucătărie. Pentru cine a decis să gătească liderul legendarei trupe Phoenix

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nicu Covaci, liderul Phoenix-ului, a mediatizat mai multe fotografii în care apare în ipostaza de bucătar, gătind meniuri uşoare.

O latură mai puţin cunoscută a lui Nicu Covaci, veteranul trupei Phoenix, a fost dezvelită cu ocazia unui "cantonament" pe care l-a organizat în România pentru noii membri ai trupei. Nicu Covaci se trezea la ora 8.00 dimineaţa pentru a pregăti micul-dejun pentru tinerii muzicieni; un tobar de 15 ani (Flavius Hosu), un chitarist de 12 ani (Andrei Cerbu) şi un altul de 17 ani (Marc Ţinţ).

La finalul înregistrărilor noului album, Nicu Covaci i-a băgat în cantonament pe muzicieni pentru a pregăti cât mai bine lansarea. Copiii au avut două săptămâni să înveţe în detaliu în jur de 30 de cântece ale Phoenixului. Iar liderul trupe a avut grijă de „grupa mică” pentru că pe ei se bazează viitorul Phoenix. 

În fotografiile primite de noi, se vede un Nicu Covaci la bucătărie, preparând omlete. 

image

Cantonamentul de repetiţii a avut loc în Corbeanca, în casa unor prieteni – care au pus-o la dispoziţie pentru Phoenix. De obicei scapă ieftin Covaci, oferind copiilor lapte cu cereale, dar alteori era mai complicat, iar atunci a decis că se impune omleta. Se spune că Nicu Covaci este şi specialist în prepararea papricaşului. 

În alte ordine de idei, fanii Phoenix din Bucureşti vor avea parte, pe 1 octombrie, de un eveniment inedit. În Gala “Legendari”, se va sărbători întreaga carieră a lui Nicu Covaci. Vor fi prezenţi foarte mulţi artişti, prieteni, colabortaori ai Phoenixului.

image


Citeşte şi:

Nicu Covaci, umilit de Ministerul Afacerilor Externe: Phoenix nu are suficientă "notorietate" pentru a reprezenta România la Expo Milano

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite