FOTO Cum arată cel mai nou hotel de patru stele care a fost deschis la Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timişoara se pregăteşte de momentul în care turiştii vor alege să viziteze Capitala Culturală Europeană. A început nebunia construcţiei de noi hoteluri.

GALERIE FOTO

În următoarea perioadă îşi vor face apariţia la Timişoara mai multe hoteluri de talie internaţională. Unele construcţii sunt în plină derulare, altele urmează să înceapă. 

Astăzi a fost inaugurat oficial cel mai nou hotel din oraş. Hotel Del Corso este un hotel de patru stele, construit în stilul modern contemporan. 

Unitatea hotelieră de pe strada Bogdăneştilor dispune de 39 de camere de odihnă luminoase şi aerisite, dotate cu mobilier frumos şi confortabil, corpuri de iluminat şi textile speciale, cu aer condiţionat, televizoare de ultimă generaţie, internet de mare viteză. 

Are camere de baie relaxante, cu pardoseală, gresie şi obiecte sanitare de calitate.

image

Proprietarii propun un hotel elegant şi confortabil.

Ce hoteluri vor mai apărea în Timişoara

Hotelul are un restaurant cu totul inedit. Este vorba de primul restaurant cu specific argentinian din Timişoara. 

În continuare, se lucrează la construcţia Hotelului Mercure, care urmează să fie inaugurat în a doua parte a anului 2019. Acesta se va afla pe bulevardul Cetăţii nr.10. Hotelul este prevăzut să aibe 60 de camere. 

Orbis Hotel Group mai are în plan deschiderea unui hotel Timişoara. Aceştia au semnat cu Hotel Development S.A. un contract de management pentru o perioadă iniţială de 15 ani, pentru primul hotel Ibis. Hotelul, din zona Timco, va oferi 200 de camere şi apartamente, un restaurant, un bar, lounge, săli de conferinţă şi parcare proprie. Hotelul este programat să se deschidă în 2020.

Radisson Blu  - hotel internaţional de top, se va construi în noul cartier ISHO, în urma contractului între Carlson Rezidor şi Mulberry Development. Hotelul va avea 160 de camere, un restaurant gastronomic şi un bar concept, de asemenea, un spaţiu de 1.000 metri pătraţi pentru socializare (inclusiv un ballroom), un centru performant de conferinţe şi un centru fitness care va funcţiona non-stop.

image

Hotel Galaxy se construieşte în fostul Institut de Studii şi Proiectări Energetice de pe strada Gheorghe Lazar nr.18-20, vizavi de fostul Alcatel. Lucrările au început în 27.11.2017 iar data finalizării este 27.11.2019.

Se lucrează în ritm intens şi la hotelul din Piaţa Sf.Gheorghe. Hotelul de patru stele va avea 51 de camera, 12 apartamente, recepţie, o sală de conferinţe, un restaurant, un magazin la parter şi parcare subterană. 

Citiţi şi:
 

FOTO Investiţii în domeniul hotelier la Timişoara. Mari branduri internaţionale îşi fac apariţia în capitala Banatului

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite