FOTO Cea mai mare pictură 3D din România a fost realizată la Arsenal Park

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Artistul croat Filip Mrvelj, care a intrat în Cartea Recordurilor pentru cel mai mare graffiti 3D din lume, a fost invitat la Arsenal Park să realizeze cea mai mare pictură 3D din România

Talentatul artist croat Filip Mrvelj, care a fost în această toamnă la Timişoara, pentru a face o pictură 3D pe aleea pietonală, a lucrat timp de trei săptămâni la Arsenal Park din Orăştie.

În complexul deţinut de afaceriştii timişoreni Emil şi Marius Cristescu, au fost realizate picturi 3D, unice în ţară. Prima dintre ele a fost realizată pe peretele din spatele MIG-ului aflat în parc, MIG care a fost practic punctul de plecare în realizarea lucrării. S-a creat astfel un cadru natural, autentic, iar perspectiva oferită de autor este una extrem de realistă. 

Cea de-a doua pictură este însă cea mai impresionantă. Patru aparate de zbor româneşti, unele la dimensiuni apropiate de cele reale, reunite, desemnând cea mai mare pictură 3D pe un perete, realizată vreodată în România. Cu o lungime de 30 metri şi o înălţime de cinci metri, zidul delimitează practic zona amfiteatrului în aer liber, loc preferat pentru proiecţii nocturne.

Cel mai mare desen 3D din România se află la Arsenal Park

image

”Iubesc avioanele. Iar fiecare vizitator al parcului trebuie să fie mândru de avioanele din dotarea armatei române. De exemplu, în pictura aceasta avem două MIG-uri 21, un MIG 25 Lancer şi un MIG 29 Sniper. Această pictură trebuie să fie privită ca fiind educaţional. Îi învăţăm pe vizitatori puţină istorie” – a declarat Filip Mrvelj.  


Citiţi şi:

FOTO Milionarul timişorean care şi-a făcut armată privată, în fosta fabrică de armament de la Orăştie

Artistul croat de Cartea Recordurilor a terminat de desenat MIG-urile în 3D pe strada pietonală Mărăşeşti

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite