FOTO Bioenergeticianul român care-i tratează pe călugării budişti din Thailanda

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tiberiu Molnar la un templu budist din Phuket
Tiberiu Molnar la un templu budist din Phuket

Tiberiu Molnar, cel mai cunoscut bioenergetician din România, face naveta pe insula Phuket, din Thailanda, unde este chemat de preoţii budişti.

Fiecare fiinţă vie are un câmp energetic, o vibraţie. Se spune că atunci când cineva se îmbolnăveşte, au loc modificări în acest câmp. Atunci, intervine bioenergoterapeutul, care spune că pune ordine în acest câmp energetic cu ajutorul mâinilor, utilizând anumite metode şi tehnici. Astfel, în organism încep foarte repede procese de vindecare.

Tiberiu Molnar s-a născut la Timişoara acum 36 de ani, iar de mai bine de zece ani locuieşte în Bucureşti. Cabinetul său particular a devenit loc de pelerinaj pentru mulţi bolnavi. Telefonul sună întruna, zeci de pacienţi aşteptând zilnic să fie ajutaţi. Terapeutul spune că au fost zile când au trecut prin mâinile sale şi 340 de pacienţi. 


Molnar a devenit cunoscut ca „bioenergeticianul vedetelor” din Capitală, pragul cabinetului său fiind trecut de VIP-uri, politicieni sau oameni de afaceri. Celebritatea sa în domeniu a depăşit, însă, de mult graniţele ţării.

După ce a vindecat oameni prin echilibrarea câmpurilor energetice în Germania, Italia, Franţa, Austria sau Ungaria, Tiberiu Molnar a ajuns în îndepărtata Thailandă, de care s-a îndrăgostit iremediabil.
 

„În 2011 am fost cu un grup de prieteni la Phuket. Mi-au plăcut omenii de acolo, mai ales că, de mic, aveam afinităţi pentru buddhism, Asia. Am citit mult, am preluat din comportametul lor şi am ajuns să îmi însuşesc religia lor. Am devenit fascinat de tot ce am descoperit în Thailanda, de la oameni, mâncare, până la natura virgină şi senzaţia de libertate”, îşi începe povestea Tiberiu Molnar.

Tiberiu Molnar la un templu budist din Phuket


Îndrăgostit de „Pământul liber”


Fascinat de excursia de pe insula asiatică, bioenergeticianul s-a hotărât să se întoarcă cât mai repede în Thailanda. A decis ca, pe lângă cele două cabinete din România, să facă terapie şi pe „Pământul liber”.

„Când am revenit de acolo, a început să nu-mi mai pese de lucrurile de care eram interesat înainte, cum ar fi gadgeturile sau maşinile. Noapte de noapte mă gândeam la Thailanda. În toamna lui 2012, m-am reîntors acolo, singur”, a spus Tiberiu.


Pentru că nu are probleme cu socializarea, timişoreanul şi-a făcut repede prieteni în Phuket, atât printre localnici, cât şi din rândul turiştilor. Inevitabil, a ajuns să facă terapie şi cu aceştia.

„Au venit la mine cu probleme de digestie, dureri de spate. Având rezultate foarte bune, a ajuns vestea şi la călugării din Templul Talong”, a adăugat „vraciul”.

Bioenergeticianul român a fost chemat de călugări, cărora le-a explicat cu ce se ocupă şi despre tehnicile lui de videcare.

„Au fost surprinşi. Spuneau că, printre ei, doar cei iniţiaţi la nivel foarte înalt sunt capabili de aşa ceva. E vorba, în special, de călugării chinezi. Mi-au pus multe întrebări despre tehnicile de meditaţie şi relaxare mentală. După două ore în biroul călugărilor, unul dintre ei a sunat la Bangkok şi a dat informaţii mai departe”, a mai spus timişoreanul. 

Tiberiu Molnar la un templu budist din Phuket


 

Cadou special de la mănăstire


La despărţirea de călugări, cărora le-a făcut şi şedinţe de terapie, Molnar a primit o amuletă specială.

„După două zile, pe aeroportul din Phuket, poliţiştii de frontieră care verificau paşapoartele m-au luat la întrebări când mi-au văzut amuleta la gât. Nu m-au crezut că am primit-o de la călugări şi a trebuit să le arăt poze cu preotul care mi-a oferit-o. Când au văzut fotografiile, au început să se închine. Mi-au pus ştampila de ieşire în paşaport şi m-au condus prin punctul de control, unde toţi angajaţii se închinau, în loc să mă controleze”, a mai povestit Molnar.  


Timişoreanul a aflat despre cadoul primit că este o amuletă Tarkut, un talisman protector pe care nu îl primeşte oricine.

„Mi-au spus că există undeva scris că va veni un dragon din Vest, iar apoi nu vor mai fi oameni bolnavi. Au aflat că eu sunt născut în anul Dragonului şi, probabil, au făcut o legătură. Când am revenit acasă, am dus amuleta la domnul Ladislau Turak, unul dintre mentorii mei, care a măsurat energetic obiectul prin metode de radiestezie. A spus că are o energie foarte mare şi amplifică tot ce faci şi gândeşti. Dar nu are efect numai la cel care l-a primit”, a mai spus Tibi Molnar.


Patron de „reggae bar”


Tiberiu Molnar a petrecut ultimul revelion în Phuket, unde a început şi o mică afacere. Tânărul a amenajat pe plajă un „reggae bar”, cu gândul de a crea câteva locuri de muncă pentru thailandezi, spunând că nu este interesat de profit. „Barul e la doi paşi de ocean, iar când vine fluxul, intră apa înauntru, pentru că este direct pe nisip. Era acolo şi înainte, dar neamenajat. Localnicii puneau muzică thailandeză, însă nu venea nimeni. Primul lucru a fost să schimb muzica, am pus reggae şi oldies, din anii ‘70-’80. A crescut numărul clienţilor de cinci ori”, a mai povestit terapeutul.


Tibi Molnar se întoarce în luna martie în Thailanda, pentru că deja are o listă destul de mare de cereri pentru terapie în templele budiste. „Pot să spun că acum sunt în România doar când am treabă la cabinet”, a adăugat Molnar.

Tiberiu Molnar la un templu budist din Phuket

Am devenit fascinat de tot ce am descoperit în Thailanda, de la oameni, mâncare, până la natura virgină şi senzaţia de libertate. 

Tratează şi ce nu pot medicii


Tiberiu Molnar şi-a început activitatea de bioenergetician vindecându-şi vecinii şi colegii de clasă. A tratat pacienţi suferinzi de astm bronşic, reumatism, tumori sau probleme de digestie. „La început, rezolvam probleme colegilor de clasă, care aveau dureri de cap sau de gât. A venit şi o vecină, de 50 de ani, care avea o formă gravă de astm. În două săptămâni, s-a vindecat complet”, şi-a amintit Molnar. Viaţa lui s-a schimbat după ce a citit cartea „Controlul minţii”, de Jose Silva.


„Am citit-o la 15 ani. Am încercat toate tehnicile de acolo, dar nu mă gândeam atunci că o să vindec oameni”, a povestit terapeutul. La 17 ani, a dat examenul pentru obţinerea titlului internaţional de Maestru Extrasens, acordat persoanelor care au o senzitivitate deosebită. A fost prima persoană de sub 18 ani din România care a primit această distincţie.
 

Nu cere plată


Majoritatea pacienţilor vin la el cu diagnosticul pus de medic. „Îmi spun problema şi, în funcţie de asta, şedinţa durează între două şi cinci minute. Se repetă de cinci - şapte ori. Mulţi simt ameliorări după a patra şedinţă. În 80 la sută din cazuri, sunt foarte mulţumiţi de rezultate”, a mai spus Tiberiu Molnar.

Tibi Molnar în Thailanda


El nu percepe taxe pentru examinare şi nici pentru şedinţe. De regulă, pacienţii care se vindecă nu uită să îl recompenseze. Timişoreanul tratează de la simple dureri de cap sau de gât, până la boli grave precum cancerul.

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite