Focar de coronavirus la Inspectoratul de Poliţie Timiş. 22 de agenţi au fost testaţi pozitiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inspectoratul de Poliţie a Judeţului Timiş a oferit informaţii legate de focarul de coronavirus care a cuprins inspectoratul.

Iniţial un sindicat al poliţiştilor a lansat informaţia că la Serviciul Rutier, cu o singură excepţie, toţi angajaţii au fost infectaţi cu noul coronavirus SARS Cov-2.

Cei de la IPJ susţin că au fost testaţi pozitiv 16 poliţişti  din cadrul Serviciului Rutier, care are un efectiv de 48 de poliţişti.

 „Având în vedere informaţiile false vehiculate în spaţiul public de către un sindicat, din care reiese că la Serviciul Rutier Timiş există un singur poliţist neinfectat cu Covid-19, Compartimentul de Relaţii Publice al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş este abilitat să comunice următoarele: La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş sunt testaţi pozitiv cu noul Coronavirus 22 de poliţişti, iar 13 se află în izolare la domiciliu. Dintre aceştia, 16 poliţişti testaţi pozitiv şi patru poliţişti aflaţi în izolare sunt din cadrul Serviciului Rutier, care are un efectiv de 48 de poliţişti", au transmis cei de la IPJ Timiş.

De asemenea, se precizează că Serviciul Rutier îşi desfăşoară activitatea fără sincope. Pe lângă poliţiştii rutieri din Timişoara, pot desfăşura activităţi pe linie rutieră şi poliţiştii de ordine publică, cu aviz de poliţie rutieră.

Spaţiile unde îşi desfăşurau activitatea poliţiştii diagnosticaţi au fost igienizate.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite