Fiscul execută firma sirianului care ţine cu dinţii de Ştrandul Termal: scoate la licitaţie gantere, saci de box şi un aparat pentru fese

0
Publicat:
Ultima actualizare:

GPG Company, firma unui sirian care a închiriat ştrandul Termal din Timişoara, are bunurile puse sub sechestru, pentru că nu şi-a plătit impozitul pe terenuri. Bunurile societăţii, peste 50 de aparate ale unei săli de forţă, sunt scoase la licitaţie. Sechestru şi licitaţia reprezintă cele mai mici probleme ale firmei. Primăria Timişoara vrea să evacuze GPG Company de la Ştrandul Termal.

OMUL INVIZIBIL AL MAFIEI IMOBILIARE ŢIGĂNEŞTI, CHEMAT LA BARĂ DE PRIMĂRIA TIMIŞOARA

GPG Company, unde administrator este cetăţeanul sirian Al Hajjar Mohd Husam, are datorii de 180.000 de lei la stat, potrivit documentelor Primăriei Timişoara.

Fiscul a pus seschestru pe bunurile companiei, în valoare de peste 90.000 de lei. Toate reprezintă aparate de fitness, gantere şi greutăţi, pe care Primăria Timişoara urmează să le scoată la licitaţie, încercând astfel să îşi recupereze o parte din impozitele datorate de GPG Company.

Sechestru de cinci milioane de euro pe palatele mafiei imobiliare ţigăneşti

Firma a reuşit să pună mâna pe ştrandul Termal din inima Timişoarei în 2004, după ce a semnat un contract cu primaria pe o durată de cinci ani. Reprezentanţii GPG Company susţin că au luat în 2004 un ştrand dărâmat, pe care l-au renovat în cei cinci ani. În 2009, Primăria nu a mai prelungit contractul de închiriere, care a expirat în septembrie 2009. Acum autorităţile locale încearcă să evacuze firma GPG din ştrandul Termal.

Firma vrea patru milioane de euro de la Primărie
În contraatac, firma GPG spune că a investit 1,5 milioane de euro în ştrand, ceea ce a crescut valoarea acestuia cu patru milioane de euro. Reprezentanţii firmei spun că ar fi de acord să plece, dacă Primăria le-ar achita cei patru milioane de euro. Reprezentanţii primaăriei nu au stat nici ei degeaba: au făcut verificări şi au constat că în incinta ştrandului firma GPG a făcut unele lucrări ilegale în ultimii cinci ani. Firma şi Primăria s-au dat în judecată, mai multe procese fiind pe rolul Judecătoriei Timişoara şi al Tribunalului Timiş.

Un boschetar maghiar a vândut ilegal un teren al Primăriei Timişoara unui ţigan cu handicap care cerşeşte în Irlanda

Mafia imobiliară ţigănească a fost „păcălită" cu 269.000 de euro de Biserica Penticostală

Victimele terorii imobiliare ţigăneşti


Mafia ţigănească a semănat teroare imobiliară ca în Evul Mediu în capitala Banatului


Baştanii milionari care au fugit de arestare au înşelat un pensionar cu 77.000 de euro


SRI a ascultat convorbirile telefonice ale mafiei imobiliare ţigăneşti
Romii cercetaţi pentru pentru zeci de fapte penale în Germania au înmuiat inima unei judecătoare

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite