Femeia cu stomac de oţel: a înghiţit 9 cuie şi un ciob de sticlă, dar e sănătoasă tun FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie de 33 de ani din Lugoj a supravieţuit unei operaţii grele după ce medicii au descoperit în stomacul ei 9 cuie, lungi de opt centimetri, şi un ciob mare din sticlă. Femeia le-a înghiţit pentru că dorea să moară.

Pentru lugojeancă nu este prima oară când este operată de urgenţă, medicii de la urgenţe mai găsind şi în trecut obiecte stranii în stomacul ei. Tânăra de 33 de ani le-a spus medicilor că a vrut să îşi pună capăt zilelor pentru că avea mari probleme cu banii şi că spera ca sticla şi cuiele să o omoare. Ca să aibă curaj, femeia a consumat mult alcool, astfel că a fost găsită leşinată pe marginea drumului.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE

image

Părinţii femeii au ajuns de urgenţă la spital, unde le-au spus medicilor că fiica lor are probleme psihice şi că nu este prima oară când încearcă să moară. Din fericire, medicii au reuşit să scoată cuiele şi ciobul de sticlă, iar dacă lucrurile decurg bine, atunci pacienta ar urma să fie externată în maxim o lună.

"Cuiele înghiţite puteau duce la perforarea stomacului sau a intestinului. După operaţie, pacienta a fost internată la terapie intensivă. Operaţia a durat aproape trei ore, intervenţia chirurgicală fiind una complicată, mai ales că am găsit bucăţi de plastic în stomacul ei. Pacienta a mai fost operată şi în urmă cu câteva luni, când a ajuns la camera de gardă după ce a înghiţit o lamă de bărbierit. Un alt caz a fost când a fost adusă de rude, ea fiind intoxicată cu distonocalm", a spus Nicolae Iovu, medic primar chirurg la Spitalul Municipal din Lugoj.

Citeşte şi alte materiale scrise de jurnalistul Gerhald Ernst pe blogul acestuia!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite