Femei lovite cu palmele si cu picioarele de un patron pentru ca i-au oferit căpșune unui muncitor nepalez, în Timiș

0
Publicat:

Doua femei care au intrat în curtea unei firme din orașul Sânnicolau Mare ca sa-i ofere câteva căpșune unui muncitor nepalez au fost luate la bătaie de patronul societății comerciale, deranjat că-l țin pe angajat din treabă. Agresorul a fost reținut.

Femeile au fost lovite de patron. FOTO Opinia Timișoarei
Femeile au fost lovite de patron. FOTO Opinia Timișoarei

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, 25 mai. Femeile au vrut să facă un gest crestinesc față de bărbatul nepalez care muncea în soare, dar au avut parte de o reacție de furie din partea angajatorului la care omul lucra, scrie Opinia Timisoarei.

Patronul firmei (care se ocupă de reciclarea deșeurilor) le-a spus femeilor că muncitorul n-are pauză și că n-au ce căuta în curtea proprietate privată. Mai mult, a pleznit-o peste față pe una dintre femei, apoi s-a năpustit și asupra celeilalte femei. De la palme și injurii, bărbatul ar fi trecut și la lovituri cu picioarele.

Femeile au sunat la Poliție, iar un echipaj din Sânnicolau Mare a ajuns la locul incidentului

„Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, stabilind că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un bărbat, în vârstă de 39 de ani, bănuit de comiterea faptei”, precizează IPJ Timis, potrivit sursei citate.

Patronul s-a ales cu dosar penal pentru loviri si alte violente și a fost reținut, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite