EXCLUSIV: Şeful fiscului este acuzat de influenţarea martorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ziarul „Adevărul” continuă seria dezvăluirilor din dosarul „Radisson”, în care şeful Direcţiei Finanţelor Timiş a fost arestat pentru mită.

Judecătorul Tribunalului Bucureşti, Georgiana Tudor, care a dispus arestarea preventivă a lui Ionel Olari, a reţinut în motivarea deciziei că, în afară de faptul că a luat mită, Ionel Olari a încercat şi să zădărnicească ancheta prin influenţarea unor martori, motiv pentru care riscă cel puţin patru ani de închisoare.

Olari este acuzat că a beneficiat de excursii în străinătate plătite de escrocii Radisson. El a încercat să se apere spunând că şi-a plătit excursiile din bani proprii, dar a contractat sejurul prin firma Radisson pentru că societatea beneficia de reduceri de preţ. Pentru a-i convinge pe anchetatori, Ionel Olari a prezentat doi martori, pe Gheorghe Stanciu şi pe Adrian Dumitru Mareş, care ar fi fost  de faţă în momentul în care Răzvan Olari ar fi plătit costul integral al excursiilor. Martorii au fost testaţi cu detectorul de minciuni şi s-a dovedit că au minţit.

Escrocii, prinşi cu minciuna

„Există date că inculpatul Olari Ionel Gheorghe încearcă să zădărnicească ancheta şi aflarea adevărului prin influenţarea unor martori”, arată motivarea instanţei. De asemenea, minciunile escrocilor au fost demascate de Matilda Elena Varga, administratorul agenţiei care a oferit excursiile. Femeia a spus că nu a acordat niciun fel de reduceri firmei Radisson, confirmând că Nistor i-a plătit lui Olari o parte din excursie.

Urmăreşte mai jos motivarea instanţei la decizia de arestare a lui Ionel Olari:













image
image
image
image
image
image
image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite