EXCLUSIV Ilie Năstase a dat în judecată firma Brigittei Sfăt şi cere 200.000 de euro GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Celebrul tenisman şi om de afaceri vrea să primească prin instanţă 200.000 de euro. Aceasta este suma cu care Brigitte Sfăt şi-a creditat propria firmă în urmă cu doi ani, pe vremea când era căsătorită şi împărţea acţiunile în societatea respectivă cu Ovidiu Torj. Anul acesta, timişoreanca i-a cesionat dreptul asupra acestei datorii lui Ilie Năstase, care a apelat la judecători pentru a recupera banii.

De la începutul anului, celebrul sportiv şi om de afaceri Ilie Năstase încearcă să obţină dreptate în instanţele din judeţul Timiş. Iubitul lui Brigitte Sfăt vrea să recupereze un împrumut de 200.000 de euro acordat firmei „Video Disco & Travel", care are ca obiect de activitate restaurantele. Brigitte Sfăt deţine 12,5 la sută din firmă, iar fiul ei - Antoniu Robert Sfăt, care are 12 ani, deţine 75 la sută din activele companiei, prin intermediul unui curator.

image
image

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU CUPLUL ANULUI DIN ROMÂNIA

Cei 200.000 de euro au fost împrumutaţi de Brigitte Sfăt pe vremea când nu îl cunoscuse pe Ilie Năstase dar, la începutul anului, fosta deţinută a semnat un contract de cesiune a creanţelor cu actualul iubit. Astfel, Ilie Năstase a devenit proprietarul banilor împrumutaţi şi a devenit singurul care mai poate să ceară înapoierea lor.

image

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU FOSTELE IUBITE ALE LUI NĂSTASE

Într-o înţelegere scrisă, firma se obliga să plătească datoria de 1.178.087 lei până în 15 februarie 2011. „Video Disco & Travel" i-a plătit lui Ilie Năstase 18.300 de lei în luna ianuarie, după care plăţile au fost suspendate. Astfel, sportivul a ajuns să apeleze la instanţă pentru recuperarea banilor.

EXCLUSIV Viaţa incredibilă de telenovelă a amantei milionarului Ilie Năstase

EXCLUSIV Ilie Năstase este într-un triunghi amoros periculos cu infractoarea Playboy Brigitte Sfăt şi soţul ei interlop

Vedeta Playboy Brigitte Sfăt se războieşte cu soţul interlop pentru custodia copilului

„Având în vedere criza economică prin care trece întreaga economie, vă solicităm să apreciaţi faptul că se impune amânarea sau reeşalonarea judecătorească a plăţii acestei datorii cu încă un an de zile", a solicitat compania în instanţă.

„Am voie să fac ce vreau cu banii mei"

Contactat telefonic pentru detalii despre proces, Ilie Năstase a lăsat-o pe Brigitte Sfăt să explice situaţia datoriei, dar iubita tenismanului şi-a pierdut firea la telefon: „Atâta timp cât eu am împrumutat firma cu banii ăştia, am voie să fac ce vreau cu ei", a spus Brigitte Sfăt, după care a refuzat să ofere mai multe detalii pe tema procesului în care ea şi viitorul soţ sunt în tabere diferite.

Află mai multe detalii despre procesul lui Ilie Năstase în noul număr al săptămânalului ADS Timişoara, care a apărut astăzi la toate chioşcurile de presă!

image

Citeşte şi blogul jurnalistului Gerhald Ernst pe platforma "ideilibere.ro": Brigitte Sfăt e tractorista satului. Am avut o discuţie spumoasă. Se crede stăpână peste presă

  

image
image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite