EXCLUSIV GALERIE FOTO Povestea prietenei celebrului atacant Ronaldinho, o timişoreancă superbă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vestea că o româncă a intrat în graţiile fotbalistului s-a răspândit rapid. Gazzetta dello Sport vorbeşte despre “o prietenă apropiată”. Timişoreanca păstrează secretul şi comentează zvonurile.

EXCLUSIV GALERIE FOTO Noua prietenă a celebrului Ronaldinho este o timişoreancă

Lilly Chevereşan a petrecut vacanţa de la Rio de Janiero alături de Ronaldinho şi gaşca acestuia. Tânăra misterioasă este o timişoreancă de 27 de ani, care lucrează ca make-up artist la Milano. Contactată telefonic, Lilly Chevereşan, nu a dorit să comenteze zvonurile apărute în presă şi ţine totul în mare secret. Superba blondă a fost pozată în compania fotbalistului de la AC Milan. Ea nu a infirmat, dar nici nu a confirmat idila. ”Nu vreau să comentez. Îmi pare rău. La revedere!”, a fost reacţia scurtă a timişorencei.



Lilly Chevereşan a intrat în anturajul atacantului de la AC Milan cu mai multe luni în urmă. “Dacă nu l-a putut convinge pe selecţionerul Carlos Dunga să-l ia la Mondialul sud-african, Ronaldinho s-a consolat cu o vacanţă de vis. Grecia, Barcelona, Rio şi în încheiere un concert extraordiar 50 Cent, la Bahia. Toate acestea împreună cu gaşca lui de amici, din care, mai nou, face parte şi o româncă, Lilly”, scria siteul gsp.ro.


CLICK PE POZĂ PENTRU GALERIE!

“A făcut machiajele în autocar”

Lilly Chevereşan a terminat liceul de Arte, după care a urmat Facultatea de Arte Plastice, secţia Design vestimentar, din Timişoara. Designerul Alina Lăţan a fost colegă cu Lilly Cheveraşan atât la liceu, cât şi la facultate. „Eram în anul I de facultate, la un concurs de design vestimentar pentru studenţi, la Piteşti. Lilly era model şi a prezentat pentru lucrările mele. Ştia machiaj. Pentru că eram în întârziere, ţin minte că a făcut ea make-upul la fete chiar în autocar şi chiar s-a descurcat foarte bine”, a povestit Alina Lăţan (foto jos).



Manechină la Diego Arzzani

Timişoreanca a lucrat ca model la Timişoara şi pentru agenţia Diego Arzzani. Cunoscuţii ştiau despre dorinţa ei de a se realiza în domeniul make-up. „Mă bucur pentru ea, nu i-a fost uşor. A tras tare până să plece în Italia. A tras tare până să plece. Ştiu că a plecat pe make-up. Nu e uşor să reuşeşti în altă ţară. E de apreciat că şi-a găsit un job acolo şi îşi face treaba bine. Chiar nu mă interesează ce relaţie are cu Ronaldinho, dar dacă a intrat în asemenea anturaj e de lăudat”, a mai declarat Alina Lăţan.

image
image
image
image

Fetele noastre, apreciate la Milano

Premierul italian şi patronul lui AC Milan, Silvio Berlusconi, a avut o relaţie cu o tânără din Curtea de Argeş, Ioana Vişan, alături de care a fost imortalizat în mai multe rânduri. Timp de trei ani, şi antrenorul italian Carlo Ancelotti, fost la AC Milan, a trăit o viaţă dublă: cu soţia sa, Luiza Gibellini, şi cu Marina Creţu. În cele din urmă, tehnicianul a decis să pună capăt căsniciei şi a rămas alături de românca în vârstă de 31 de ani.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite