Domnu’ Dan adună voturi la căpătâiul unui revoluţionar din Timişoara care a murit în drum spre OTV

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Tudose, condus pe ultimul drum
Marius Tudose, condus pe ultimul drum

Revoluţionarul timişorean Marius Tudose, mort în urmă cu două zile în Gara de Nord din Bucureşti din cauza unui infarct, a fost condus astăzi pe ultimul drum. La eveniment a participat şi Dan Diaconescu, care le-a transmis timişorenilor că trebuie să câştige în iunie şi în noiembrie pentru memoria lui Marius Tudose. 

Peste 100 de persoane l-au condus, astăzi, pe ultimul drum pe revoluţionarul Marius Tudose. „Tase”, cum era cunoscut printre revoluţionari, a decedat acum două zile în Gara de Nord din Bucureşti, unde a mers pentru o emisiune la OTV, intrând recent în rândul simpatizanţilor lui Dan Diaconescu. Revoluţionarul a fost înmormântat astăzi, în cimitirul din Calea Lipovei, iar la eveniment a participat şi preşedintele PPDD, Dan Diaconescu, care a profitat de ocazie, a mai făcut o baie de mulţime şi s-a pozat cu admiratoarele sale de la OTV.


„Noi l-am cunoscut pe el acum cateva saptamani, apoi el a intrat in randurile noastre, a venit la noi la congres, a venit la tribuna noastra, a entuziasmat toata sala, apoi a venit la noi in studio. Cand pleca din Piata Universitatii din Bucuresti venea seara la noi, la 1, la 2, la 3 noaptea. Dupa emisiune, la 4 dimineata, mai vorbeam 2-3 ore. S-a simtit foarte rau chiar cand revenea la OTV, adica alaltaieri noaptea. A plecat de la OTV spre Piata Alba Iulia din Bucuresti, unde a si decedat. Ne simtim foarte legati de el, chiar si acum, si vrem sa castigam in iunie si apoi in noiembrie si in numele lui si pentru el, fiindca mi se pare ca aveam nevoie si de un inger si acuma iata, il avem pe Marius Tudose”
, a declarat Dan Diaconescu, citat de www.optm.ro. 

Marius Tudose, condus pe ultimul drum
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite