Doctorul Musta, în mesajul de Anul Nou: „Nu pot să le mulţumesc celor care m-au jignit. Lupta mea va continua”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doctorul Virgil Musta a devenit una dintre vocile pandemiei
Doctorul Virgil Musta a devenit una dintre vocile pandemiei

Într-o postare pe grupul de Facebook City Doctors, înfiinţat la începutul pandemiei, doctorul Virgil Musta, de la Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Timişoara, a transmis un mesaj de Anul Nou.

„Vă multumesc pentru că aţi acceptat să fiţi partenerii mei în acest război cu virusul SARS CoV-2. Fară voi, niciuna dintre reuşitele echipei mele nu ar fi fost posibilă. Voi aţi reprezentat balanţa de care aveam nevoie în munca mea şi în deciziile mele. Prin atitudinea voastră mi-aţi dat putere şi încredere că ceea ce fac este bine”, arată doctorul Musta în mesajul adresat comunităţii City Doctors.

În aceeaşi postare, doctorul Virgil Musta le mulţumeşte şi celor care nu au fost întodeauna de acord cu el, susţinând, despre aceştia, că l-au făcut să gândească mai mult, să reanalizeze anumite decizii.

„Nu pot să le mulţumesc însă celor care m-au jignit, m-au denigrat prin minciuni şi au încercat să-mi distrugă munca şi să mă decredibilizeze. M-au durut atacurile murdare şi nedrepte, dar m-au şi întărit. Multumesc tuturor celor care s-au implicat în dezbateri, ajutându-mă cu opiniile lor pertinente”, a mai arătat Virgil Musta.

Medicul a mai spus că este cu gândul la pacienţii săi, la familiile tuturor celor care suferă, au suferit sau au pierdut oameni dragi în 2020.

„La cumpăna dintre ani, vă promit că lupta mea alaturi de voi va continua şi în anul care va veni, până vom invinge definitiv acest virus, moment pe care îl prevad în curand. Împreună, prin înţelepciune, solidaritate, bun simţ şi încredere unii în alţii, am convingerea că vom reveni la o viaţă normală, mult aşteptată de toţi”, a încheiat Virgil Musta mesajul.

Vă mai recomandăm:

Prospectul vaccinului anti-COVID folosit în România: care sunt recomandările şi contraindicaţiile

Testul rapid pentru coronavirus care poate reporni lumea. Ce spune despre el medicul Virgil Musta

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite