Danezii de la JYSK au deschis al doilea magazin în Timişoara. Coadă pentru o pernă cadou GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Retailerul danez de mobilă, decoraţiuni şi textile pentru casă a deschis un nou magazin JYSK în Timişoara. Primii 150 de clienţi au primit cadou o pernă.

Cu o suprafaţă totală de peste 1.300 metri pătraţi, noul magazin JYSK din bulevardul Antenei nr. 2, Timişoara (lipit de Praktiker), a fost inaugurat astăzi.

Noul magazin este al doilea JYSK din Timişoara (după cel din Calea Şagului), dar şi cel de-al 33-lea din ţară.

„Suntem în permanenţă în expansiune şi ne-am propus ca, până în 2020, să avem 100 de magazine în toată ţara. Odată cu inaugurarea magazinului JYSK Timişoara 2, am mai făcut un pas spre atingerea obiectivului nostru de expansiune”, a declarat Iraida Paiuc, marketing manager JYSK România.

La deschiderea noului magazin, JYSK a pregătit un eveniment special pentru timişoreni.

Clienţii din ziua deschiderii au fost întâmpinaţi cu muzică, baloane, o cafea şi un croissant. Primii 150 de cumpărători care au achiziţionat produse în valoare de minimum 50 de lei au primit cadou câte o pernă cu umplutură naturală.

image



Aşa se face că deschiderea magazinului a fost aşteptată de numeroşi timişoreni, care s-au pus la coadă ca pe vremea lui Ceauşescu.

image

JYSK, unul dintre cei mai importanţi retaileri de mobilă şi decoraţiuni interioare din Europa, derulează afaceri de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul are peste 2.200 de magazine, în 38 de ţări, şi aproape 19.000 de angajaţi.

image


 

JYSK a venit în România în anul 2007, primul magazin fiind inaugurat la Oradea.

În prezent, sunt magazin JYSK la Bucureşti, Arad, Baia Mare, Constanţa, Cluj, Deva, Galaţi, Oradea, Piteşti, Satu Mare, Suceava, Târgu-Mureş, Timişoara, Piatra Neamţ, Hunedoara, Focşani, Botoşani, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu şi Bacău.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite