Dan Negru despre Festivalul de la Mamaia: “Oare de ce nu fac pușcărie cei care distrug brandurile naționale?”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timișoreanul Dan Negru a fost dezamăgit de cea a văzut la actuala ediție a Festivalului de muzică ușoară de la Mamaia. Prezentatorul TV a comparat "Mamaia" cu o bătrânică cu telefonul cu disc în epoca iPhone-ului

Vedeta TV Dan Negru, care a prezentat mai multe ediții a Festivalului de muzică ușoară de la Mamaia, a fost prezent la evenimentul care s-a încheiat aseară, dar a rămas cu un gust amar. “Oare de ce nu fac pușcărie și cei care distrug branduri naționale? Mamaia, Cerbul de Aur...Mamaia e uitată de nepoți, părea un telefon cu disc într-un Apple Store”, a comentat Dan Negru, pe Facebook.

Prezentatorul de la Antena 1 și Prime TV din Republica Moldova și-a spus părerea și pe blogul său. “Cândva Festivalul Mamaia închidea sezonul estival, audiențele tv erau zdrobitoare și câștigătorul concursului devenea un star… Am avut șansa să prezint festivalul Mamaia, atât la TVR cât și la Antena 1 , pe vremea când încă el mai însemna ceva. Astăzi Mamaia e o bătrânică de care fug toate televiziunile și toate agențile de publicitate…”, a scris Dan Negru.

Dan Negru a făcut și o comparație cu celebrul festival de la San Remo, care se desfășuară la același nivel din 1951.

“Întodeauna când eram în preajma festivalului auzeam comparația cu San Remo, un festival care a început în 1951 când Europa abia ieșise din război și Italia era o țară distrusă, cu urme ale bombardamentelor în toate marile orașe. Într-o perioadă confuză, când francezii prin Edith Piaf cucerisera deja lumea, italienii au avut puterea să inventeze un festival de muzică ușoara. Din 1951 pâna acum…

Rai Uno a transmis mereu în direct showul deși au fost destui ani în care audiența festivalului a fost cu mult sub așteptări…Ce s-o fi întâmplat de bătranica Mamaie n-a descoperit iPhonul? De ce încă folosește vechiul telefon cu disc? Mamaie, ți-au venit nepoții!”, afirmă timișoreanul Dan Negru.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite