Criminal acuzat că a ucis din nou după ieşirea din închisoare. Victima, o femeie care a refuzat să facă sex cu ucigaşul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii l-au prins pe principalul suspect în dosarul de omor de la Lugoj, la mai bine de două luni de la crimă FOTO Arhivă/Dănuţ Zuzeac
Poliţiştii l-au prins pe principalul suspect în dosarul de omor de la Lugoj, la mai bine de două luni de la crimă FOTO Arhivă/Dănuţ Zuzeac

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au elucidat misterul unei crime comise la sfârşitul lunii mai a acestui an, pe un câmp de lângă Lugoj. Principalul suspect din acest dosar a fost arestat preventiv, fiind acuzat că a ucis-o pe femeia care i-a refuzat avansurile sexuale.

Poliţiştii lugojeni au intrat în alertă la sfârşitul lunii mai după ce o femeie a fost găsită moartă, cu capul zdrobit. Criminaliştii ajunşi la faţa locului şi-au dat seama că e un caz de omor. Pentru prinderea principalului suspect, poliţiştii au avut nevoie de rezultatele unor teste de laborator, care au fost finalizate, iar suspectul a fost prins, în week-end, la Bucureşti. E vorba de Damian Bulai, un bărbat de 54 de ani, eliberat în urmă cu trei ani din închisoare, fiind condamnat tot pentru omor.

Luni, pocurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au anunţat că Bulai a fost arestat preventiv, arătând şi condiţiile în care a avut loc crima. „„La data de 27.05.2016, în jurul orelor 10.00, pe câmpul situat la marginea municipiului Lugoj, în spatele fostului GAZ, în timp ce persoana vătămată A. R. şi inculpatul Bulai Damian se aflau cu animalele la păscut, cei doi s-au întâlnit, iar inculpatul i-a propus victimei  să facă întreţină raporturi sexuale. Aceasta l-a refuzat iar, inculpatul a lovit-o puternic în zona capului cu bâta din lemn pe care o folosea la oi. În urma loviturilor aplicate de către inculpat, victima a suferit un  traumatism cranio-cerebral grav soldat cu multiple fracturi ale craniului, leziuni traumatice care au condus la decesul acesteia”, arată procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, care continuă ancheta pentru a stabili condiţiile în care a avut loc omorul.  

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite