Crema medicilor europeni se reuneşte la Timişoara. Două congrese de urologie vor trata problema cancerului renal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Medicii vor cauta solutii pentru cancerul renal la Timisoara
Medicii vor cauta solutii pentru cancerul renal la Timisoara

Timişoara va găzdui, în această săptămână două evenimente de marcă pentru lumea medicală naţională şi de peste hotare. Este vorba despre Congresul Naţional de Urolgie şi Congresul European de Urologie, ambele cu număr record de invitaţi, în acest an. Evenimentele se vor desf['ura ]n perioada 26/29 octombrie.

Ambele evenimente se vor bucura de participarea celor mai cunoscuţi specialişti din domeniu. Astfel, după ediţia din 2004 organizata la Bucureşti, congresul european reuneşte la Timişoara peste 400 de specialişti din urologie, un număr record în statistica acestui eveniment, din punct de vedere al numărului de participanţi.

Tiberiu Bratu, chirurg plastician: „Chirurgia estetică are implicații psihologice fantastice"

În cadrul congresului vor fi prezentate 168 de lucrări ştiintifice de specilitate, 28 dintre acestea fiind realizate de specialiştii urologi români, ceea ce face ca România să se poziţioneze pe primul loc la acest capitol, urologia românească beneficiind încă o data de recunoaştere profesională la nivel european.

Sorin Doca, stomatologul care a deschis calea fondurilor UE

Congresul naţional de urologie continuă tradiţia anuală a prezentării lucrărilor ştiinţifice de specialitate elaborate în clinicile româneşti, a căror valoare incontestabilă este apreciată atât pe plan intern, cât şi în lumea medicală internaţională. Totodată, în cadrul congresului de la Timişoara, îşi vor face debutul şi două monografii de exceptţe:"Cancerul Renal cu extensie venoasă" şi „Istoria urologiei româneşti-ediţia a-II-a", lucrări de referinţă pentru urologia românească.

EXCLUSIV Medicii de la un spital din Timişoara vor să plătească din buzunar mâncarea rezidenţilor, care fac ture chiar şi de 29 de ore

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite