Creierul mafiei imobiliare din Timişoara este dator vândut la CEC

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Francisc Kelemen a fost dat în judecată şi firma sa este executată silit pentru că a luat un împrumut în valoare de peste 350.000 de lei de la CEC şi a uitat să returneze banii.

Francis Kelemen, arestat pentru implicare în dosarul mafiei imobiliare din Timişoara, este vânat de recuperatori, după ce a lăsat în urma sa datorii de zeci de mii de euro.

El are de restituit un credit de de peste 350.000 de lei, pe care l-a luat pe firma sa Kevel Group. Kelemen nu a dat banii înapoi, iar CEC a obţinut încuviinţarea executării silite a firmei.

Firmă ruinată de limuzinele de 500.000 de euro

Firma de apartament a lui Kelemen, care a avut contracte şi cu Universitatea de Medicină şi Farmacie din Timişoara, a ajuns pe butuci după ce patronul, Francisc Kelemen, a cumpărat în leasing limuzine în valoare de aproape 500.000 de euro. „Creierul" mafiei imobiliare din Timişoara a uitat să plătească ratele la cele patru automobile de lux un Audi Q7 ( 75.000 de euro), două automobile Porsche Cayenne GTS (fiecare în valoare de 112.000 de euro) şi un Porsche 911 Turbo (estimat la 182.000 de euro).

Firma de NBG Leasing, unde Kelemen nu a mai plătit ratele, a cerut insolvenţa KEVEL GROUP, pentru rate neachitate în valoare de aproape 90.000 de euro.

Cum a fost "înviată" o bătrână moartă de 20 de ani, ca să i se ia pământul

Francisc Kelemen, „creierul“ baştanului Ionelaş Cârpaci este expert în şmecherii imobiliare

VEZI AICI cum se folosea Kelemen de relațiile din facultate pentru intrarea la notari

Cum a scăpat "creierul" mafiei imobiliare din celebra crimă de pe Odobescu din Timişoara

Francisc Kelemen are afaceri în domeniul energiei, alături de primarul din Caransebeş

Bătrână de 74 de ani izbită de un BMW X5 condus de şmecherul mafiei imobiliare: victima, scoasă vinovată





Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite