Copil lăsat nesupravegheat, la un pas să fie călcat de tren: „Ruşine să vă fie. Alţii se chinuie să îi aibă şi voi vă bateţi joc”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un copil de doi ani a fost la un pas să fie călcat de tren după ce, lăsat nesupravegheat, a ajuns pe liniile de cale ferată. Mecanicul unei locomotive a frânat, evitând în ultimul moment o tragedie.

Caz dramatic, în Gara de Sud din Timişoara. Un copil în vârstă de doi ani a fost la un pas să fie călcat de tren după a ajuns pe liniile de tren, fiind lăsat nesupravegheat. O imagine cu copilul salvat a fost postată de o timişoreancă pe Facebook. „Copil găsit pe calea ferată lângă Gara de Sud Timisoara! Mă întreb aşa: dacă nu sunteţi în stare de copii pentru ce le mai daţi viaţă? Ruşine să vă fie. Alţii se chinuie să aibă şi voi vă bateţi joc!”, a scris Neda Doris, pe Facebook.

Potrivit debanat.ro, mecanicul trenului care circula pe linia ferată pe care se afla copilul a evitat o tragedie în ultimul moment. Potrivit sursei citate, mecanicul a frânat cât a putut de repede, coborând să vadă ce s-a întâmplat. În urma investigaţiilor medicale, s-a constata că micuţul are doar câteva zgârieturi.

Poliţia a deschis o anchetă, iar oamenii legii au crezut initial că micuţul este abandonat. Ulterior, la spitalul la care era copilul a venit şi tatăl său, care le-a spus poliţiştilor că băiatul a plecat de acasă singur. Părinţii, o familie de etnie romă care locuieşte în apropierea Gării de Sud din Timişoara, au fost amendaţi cu 500 de lei. În acest caz a deschis o anchetă şi Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.

Copilul a fost dus la spital şi investigat, constatându-se că are doar câteva zgârieturi. Poliţiştii au intrat pe fir şi, deşi iniţial s-a crezut că nu are familie, surpriza oamenilor legii a fost şi mai mare, când tatăl băiatului, ajuns în cele din urmă la spital, le-a spus că acesta… a plecat singur de acasă. Părinţii iresponsabili, ambii de etnie romă, locuiesc în apropierea Gării de Sud. Pentru „isprava” lor, ei au fost amendaţi cu 500 de lei, iar cei de la Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului vor face o anchetă.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite