Concurs inedit în Timiş: au traversat înot lacul Surduc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Concursul a fost organizat de clubul Master
Concursul a fost organizat de clubul Master

Clubul de înot Masters a pus la cale prima ediţie a unui eveniment care are ca scop promovarea înotului în ape deschise. La start s-au prezentat 29 de concurenţi, venind din mai multe oraşe ale ţării.

Concursul de pe lacul Surduc a avut două probe: una scurtă (aproximativ 400 de metri) şi una de rezistenţă (aproximativ 1.600 de metri). Startul s-a dat de pe plaja de lângă cabana-restaurant. Evenimentul a fost deschis tuturor amatorilor, indiferent dacă sunt afiliaţi la vreun club sportiv sau nu.

La start s-au prezentat 29 de concurenţi, venind din mai multe oraşe ale ţării. Cel mai bine reprezentate au fost Cluj, Reşiţa şi Timişoara. A fost prezentă şi o înotătoare din Canada.



Timpul limită la proba scurtă a fost de 30 de minute, iar la proba lungă de o oră şi 30 de minute. Participanţii care nu s-au încadrat în timpul limită au fost descalificaţi. Proba de rezistenţă a fost recomandată persoanelor care practică înotul în mod regulat.

La ambele probe, cel mai rapid inotator a fost Răsădean Marcel, cadru didactic la Facultatea de Educatie Fizica si Sport (UVT).

Decanii de vârstă ai competiţiei au fost Maria Szekely (grupa de vârstă 40-49 ani), la femei, şi Alexandru Lazăr (grupa de varsta peste 70 ani), la bărbaţi.

Pe langa glucoză si apă de baut, fiecare participant a primit un certificat de participare si un tricou dedicat evenimentului. Pentru primele trei locuri, la fiecare categorie, s-au acordat diplome.

Lacul Suduc
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite