Compania aeriană Ryanair a lansat o promoţie specială pentru timişorenii care vor să zboare în Germania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ryanair a lansat o promoţie pentru Timişoara. Reducere mare pentru toate rutele din Timişoara către Germania pentru călătorii în luna septembrie.

Ryanair, compania aeriană nr. 1 a Europei, a lansat, astăzi, o promoţie avantajoasă pentru Timişoara: 40% reducere pentru toate rutele din Timişoara către şi din Germania pentru călătorii în septembrie.

“Începând cu luna septembrie, Ryanair va conecta Timişoara cu centrele business cheie ale Europei, prin frecvenţe şi orare potrivite oamenilor de afaceri, ca Bruxelles, Bucureşti, Londra şi Milano. Pentru a sărbători numărul mare de rezervări din reţeaua noastră de rute din România, în acest weekend oferim 40% reducere pentru trei rute din Timişoara către Germania, pentru călătorii în septembrie” a spus Denis Barabas, director de marketing Ryanair România.
 

Clienţii pot acum să aleagă din trei rute selectate pentru care se aplică reducerea din Timişoara către şi din Berlin, Dusseldorf şi Frankfurt. Locurile promoţionale vândute la aceste tarife sunt disponibile doar până duminică, 24 Iulie. Preţul unei călătorii la categoria "Regular" costă 6 euro. Doritorii trebuie să acceseze www.ryanair.com/ro pentru a-şi rezerva o escapadă de toamnă ieftină în Germania, până la miezul nopţii.

Citeşte şi:
 

Preţuri mici pentru zborurile Timişoara-Bucureşti: Raynair începe zborurile în luna septembrie

Cele mai utilizate rute ale companiei Wizz Air de pe Aeroportul Timişoara sunt cele spre Londra

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite