CNI construieşte o cocheta bază sportivă la Timişoara. În loc de bălării, teren de fotbal cu iarbă sintetică, nocturnă, teren de baschet şi vestiare FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CNI construieşte o bază sportivă la Timişoara FOTO Cosmin Tabără
CNI construieşte o bază sportivă la Timişoara FOTO Cosmin Tabără

Autorizaţia de construire pentru Baza sportivă de tip I, amplasată pe str. Costică Rădulescu nr.6, a fost eliberată la sfârşitul lui 2021 de către Primăria Timişoara. Lucrările trebuie să se încheie în acest an.

GALRIE FOTO

În câteva luni, timişorenii vor avea pe un teren pe care anterior erau bălării, o bază sportivă nouă, prima după 32 de ani construită în Timişoara. 

Baza sportivă de tip I, amplasată pe str. Costică Rădulescu nr.6 (din apropierea staionului “Dan Păltinişanu”) va avea o tribună pentru 500 de spectatori, un teren de joc cu instalaţie de nocturnă, dar şi vestiare. Un al doilea teren, mai mic, va fi folosit pentru minifotbal, baschet sau handbal.

Proiectul este realizat prin Compania Naţională de Investiţii. Autorizaţia de construire a fost eliberată la sfârşitul lui 2021 de către Primăria Timişoara, iar lucrările trece să se încheie în acest an, termenul de execuţie fiind de nouă luni.

“Lucrurile evoluează spre bine. A fost turnată fundaţia clădirii unde se vor regăsi camerele tehnice, vestiarele, se cofrează pentru a fi turnată elevaţia, a fost turnată fundaţia stâlpilor de nocturnă. De astăzi sunt sus primii stâlpi, urmând ca în scurt timp să aprindem lumina în aceasta micuţă, dar foarte necesara bază sportivă finanţată de CNI”, a transmis Cosmin Tabără, viceprimarul Timişoarei.

Bozankaya

Au fost ridicaţi şi stâlpii pentru nocturna terenului de handbal/baschet. Este pregătită şi fundaţia pentru tribună, terasamentul pentru montatea gazonului artificial fiind gata pentru stratul final şi aşteptarea covorului sintetic.

CNI construieşte un teren de sport la Timişoara
Vă mai recomandăm să citiţi:

Gata documentaţia pentru a scoate la licitaţie proiectul şi execuţia stadionului cu 9.000 de locuri din Timişoara

CNI construieşte un teren de sport la Timişoara
CNI construieşte un teren de sport la Timişoara
CNI construieşte un teren de sport la Timişoara
TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite