Cluburile din Timişoara care au dat muzica prea tare au fost amendate de poliţiştii locali

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un club amendat FOTO Poliţia Locală Timişoara
Un club amendat FOTO Poliţia Locală Timişoara

Tulburarea liniştii locuitorilor pe timp de noapte se sancţionează cu amenzi. Poliţia Locală din Timişoara a avut de lucru şi în week-end-ul care a trecut.

Poliţiştii locali au acţionat şi în acest weekend împotriva localurilor şi a persoanelor fizice care au tulburat liniştea publică prin muzica dată la maxim.  

Trei societăţi comerciale care nu au ţinut cont de faptul că muzica la intensitate ridicată provoacă disconfort cetăţenilor care locuiesc în zonă au fost sancţionate în nopţile de vineri spre sâmbătă şi sâmbătă spre duminică.  

Este vorba despre societatea Chachassa TSM de pe strada Eugeniu de Savoya, societatea M&M Gastro Gardens, tot de pe strada Eugeniu de Savoya şi Rainbow SRL, de pe strada Liviu Rebreanu, care au primit sancţiuni între 500 şi 1.500 de lei, conform Legii 61/1991.  

Un cetăţean care a închiriat localul Ciocârlia de pe strada Avram Imbroane, a fost, de asemenea, sancţionat cu 1.500 lei pentru că a dat muzica prea tare deranjând mai mulţi locuitori, la fel şi un alt timişorean care a închiriat localul Amado Tours de pe str. Polonă.  

Două persoane care au tulburat liniştea locuitorilor de pe strada Şcolii, prin muzică la intensitate ridicată, la un priveghi, au fost de asemenea, sancţionate cu 1.500 lei.  

Tot pentru deranjarea cetăţenilor pe timp de noapte, de această dată prin turarea motorului şi efectuarea de difturi prin frânări bruşte pe loc, a fost sancţionat un tânăr de 21 de ani. Acesta a primit o amendă de 800 lei conform HCL 371/2007 deoarece s-a distrat în acest fel în pasajul de la Iulius Town.  

Sancţiunile totale s-au ridicat la 9.300 lei.  
 

Vă mai recomandăm să citiţi:

Fostul şef Antitero a depus jurământul ca nou director al Poliţiei Locale Timişoara. Hajdu Attila: „Ne dorim o prezenţă mai mare în comunitate“ 

Accidentele rutiere grave s-au înjumătăţit anul trecut la Timişoara faţă de 2020. Ce spune primarul

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite