Cel mai grav accident de pe Autostrada Vestului în 2016. „Asta se întâmplă când încalci regulile de circulaţie“ FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Acidentul depe breteaua dintre A1 şi A6 FOTO ISU Timiş
Acidentul depe breteaua dintre A1 şi A6 FOTO ISU Timiş

În urma accidentului de duminică, două persoane au decedat şi trei au fost internate în stare gravă la spital. Unul dintre răniţi a fost dus cu elicopterul SMURD la Spitalul Judeţean din Timişoara.

Doi morţi şi trei răniţi grav. Acesta este rezultatul celui mai grav accident din acest an pe Autostrada Vestului, care se întinde pe porţiunea Nădlac-Traian Vuia. Accidentul a avut loc duminică în apropierea intersecţiei dintre A1 şi A6, practic pe breteaua autostrăzii. 

„Au fost implicate două autoturisme, în care se aflau cinci persoane. La locul intervenţiei s-au deplasat două autospeciale cu modul de descarcerare, o ambulanţă SMURD, două salvări de la Serviciul de Ambulanţă şi elicopterul SMURD. S-a acţionat pentru descarcerarea pasagerului din dreapta al WW Passat, şi descarcerarea şoferului din Ford Galaxy şi a pasagerului din dreapta. Din păcate în urma efectuării manevrelor salvatoare, două victime au fost declarate decedate şi trei au fost transportate la spitalele din Timişoara, cea mai gravă cu elicopterul SMURD”, au transmis pompierii de la ISU Timiş.

În acest an, pe Autostrada Vestului au avut loc trei accidente grave, soldate cu patru morţi. Două dintre victime în urma accidentului de duminică. 
 

„Putem spune că a fost cel mai grav accident din acest an. Un asemenea accident se întâmplă când încalci regulile de circulaţie. Acea bretea de autostradă  - deci nu este chiar pe autostradă - a fost semnalizată corespunzător, există indicatoare conform stasului. Nu există niciu motiv să se dea vina pe altcineva. Din neatenţie, unul dintre şoferi a trecut pe banda cealaltă. Sunt destule accidente şi pe autostradă, cele mai multe din cauza vitezei, a depăşirii neregulamentare şi a schimbării direcţiei de deplasare”, a declarat comisarul de poliţie Constantin Moş, şeful Poliţiei Autostrăzii Vestului. 

TimişoaraPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite