Caz dramatic la Timişoara. O elevă dispărută în urmă cu o săptămână este în continuare de negăsit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Durere fără margini într-o familie de timişoreni după ce fiica lor în vârstă de 14 ani a dispărut şi este de negăsit. Fata a plecat de acasă spunând că merge la şcoală şi de atunci nu se mai ştie nimic despre ea. Oricine poate oferi detalii este rugat să sune la 112.

Rebeca Sara Cocora, o fată de 14 ani din Timişoara, este căutată cu disperare de către familie şi Poliţie după ce a dispărut de acasă în urmă cu o săptămână. Fata, elevă a unei şcoli din Timişoara a fost în vacanţa de Paşte împreună cu familia, la sat, în Caraş-Severin. Miercuri 11.04.2018, fata a plecat din Caraş-Severin la Timişoara, împreună cu nişte cunoştinţe, pentru a merge la şcoală, fiind prima zi de cursuri după vacanţă.

Cunoştinţele familiei Cocora au lăsat-o pe Rebeca Sara într-o staţie de autobuz, de unde fata trebuia să meargă acasă, iar apoi la şcoală. Ce se ştie este că fata a ajuns acasă, unde şi-a schimbat pantofii, şi-a luat geanta de şcoală, dar fără caiete şi cărţi în ea. Ce se mai ştie este că fata a luat cu ea telefonul, încărcătorul şi buletinul şi că în ziua respectivă nu a ajuns la şcoală.

Din acel moment, de fată nu se mai ştie nimic, telefonul ei fiind închis. Potrivit familiei, în ziua dispariţiei, Rebeca Sara Cocora, care are 1,68 m înălţime, 54 kg, păr şaten şi ochi căprui, purta o geacă şi pantaloni de jens de culoare maro şi adidaşi.

Fratele fetei dispărute, Flavius Cocora, a declarat că din datele existente până în prezent, cea mai solidă teorie este că Rebeca Sara a fost convinsă să plece de acasă de către un băiat mai mare (aproximativ 20-22 de ani). Fratele fetei a mai declarat că teoria potrivit căreia fata este victima unor traficanţi de carne vie a fost verificată şi nu se confirmă.

Toţi cei care pot oferi informaţii pentru găsirea fetei sunt rugaţi să sune de urgenţă la 112.

Imagine indisponibilă


 

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite