Dispariţie misterioasă pe drumul dintre Spania şi România. Un român, de negăsit  deşi anunţase familia că este în ţară şi va ajunge acasă în câteva ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr în vârstă de 22 de ani este căutat de Poliţie după ce familia sa a anunţat autorităţile că nu mai poate lua legătura cu el. Bărbatul se întorcea din Spania cu autocarul şi anunţase rudele că se află în ţară şi va ajunge acasă în câteva ore.

UPDATE: Tănărul dispărut vineri seară a fost găsit. A declarat că autocarul cu care se întorcea din Spania s-a defectat undeva în apropiere de Craiova. Nu a putut să anunţe că va întârzia pentru că a rămas fără baterie la telefon.

Ionuţ Cătălin Tudor, de fel din localitatea prahoveană Boldeşti-Scăieni este căutat de Poliţie după ce familia a reclamat faptul că nu mai răspunde la telefon. Bărbatul se întorcea din Spania, iar vineri seară şi-a sunat mama pe care a nunţat-o că se află în Craiova şi că se întoarce acasă în Prahova. A fost ultima convorbire pe care a purtat-o tânărul cu rudele sale.

Conform unor surse Ionuţ plecase la muncă în Germania în urmă cu două luni, dar în cele din urmă a ajuns în Spania, la bunica lui. Miercuri a luat autocarul cu destinaţia România, iar vineri ar fi trebuit să ajungă în ţară, cu toate acestea tânărul nu a venit acasă şi nici nu a mai dat vreun semn de viaţă.

Poliţia urmează să facă verificări la firma de transport cu care Ionuţ se pare că a călătorit din Spania spre România.

Semnalmente: 1,75m-1,80m înălţime, aproximativ 80 de kilograme, brunet, ten măsliniu. Ca semne particulare, Ionuţ are două tatuaje, unul în zona gâtului şi altul pe mâna dreaptă.

PloieştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite